Ez normális igy?
Abben nem jól gondolod, hogy elvárod, hogy a szülők beszélljanak pénzzel, vagy munkaerővel. Nem kötelező, és nem várható el. Köszönd meg a szüleidnek, hogy segítenek, de nekik sem lenne kötelező.
Ezért nem jogos az sem, hogy még be sem költöztök, de már kijelented, hogy a majdani anyós, após oda be sem teheti a lábát.
Nem kell jósnak lennem, hogy megmondjam: Ez a kapcsolat hamar vége lesz az állandó veszekedések miatt. A lányank rosszul fog esni, hogy a szülei nem lehetnek ott, mert hisztizel, és azt hiszed elvárás a szülőktől, hogy anyagilag támogassanak. A lány jogosan mondhatja majd neked, hogy ha az ő szülei nem tehetik be a lábukat akkor a te szüleid sem.
De jól gondolod.
Bár kicsit zavaros (lehet csak nekem) mert azt írod vettetek telket, építkeznétek, a fele kész is van, de csak te meg a te szüleid adnak bele pénzt.
Most akkor kivel vetted a teleket,
Kinek a nevén van a telek, majd a ház , Közös?
Biztos van valami oka, hogy nem mennek oda.. csak azt tudjuk, amit te leírtál, a másik oldalt nem ismerjük..
Gondolom, a szüleid nem az ország másik végében élnek, ezért tudnak ott lenni, segíteni.
Én nem várnám el, hogy ezért felutazzanak vidékről.
Pénzzel meg nem mindenki tud segíteni.
A családja meg nem a pereputtya, hanem a családja. Nem tilthatod meg, hogy meglátogassák. Ez bunkóság.
Nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat. Semmi tisztelet nincs benned.
Ha a párod sem támogat anyagilag, se munkaerővel, akkor örüljön, hogy beengeded a SAJÁT lakásodba, a pereputty meg mehet szállodába.
Vigyázz a tulajdoni hányadra, ha elkészül a ház! A telket felesben vettétek?
A plusz szoba szerintem jó ötlet, de én kikötném, hogy nem a családja miatt. Nyugodtan beszéld meg a baratnoddel ezeket, amiket ide írtál.
Közös házatok van, nehogy már ne menjen a kommunikáció. Jobban elköteleztétek magatokat, mint egy házassággal.
Igenis mondd el neki, hogyha segíteni nem tudnak, akkor te is úgy állsz hozzájuk
"Jobban elköteleztétek magatokat, mint egy házassággal."
NEM! Mert ha a párom sem száll bele a házikóba akkor csak az enyém mivel 100% az én munkám pénzem van benne,akkor? Irassam a felét a nevéreM nem bolondultam meg azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!