Ez normális igy?
Szerintem most szállj ki ebből a kapcsolatból. Anyagilag le fognak húzni. Építsd fel a házadat, és addig ne keress társat, amíg nincs kész. Majd utána.
De az új nőt már úgy vidd oda, hogy 100%-ban a te neveden van minden.
Valóban nem szép, hogy eltartatja magát, de azt, hogy a szülei nem adnak a te házadba pénzt azt megértem, amíg sima barátnő addig minek pénzelné más házát, most gondold el, beleraknak x milliót, összevesztek s a pénzük marad a házadban. Nekem a férjemnek van az anyjával egy háza amit házasságunk előtt vettek, én még feleségként se adok abba a házba semmit, mert semmi közöm hozzá, nem élünk benne, nem írja sehol a nevem, mi a bánatnak ölném a pénzem bele, ölje aki vette. Abba ami első perctől közös a férjemmel, az más abba igen, de neked még csak barátnőd, nincs vagyonközösség, nem várhatod el, hogy csak úgy belerakja a pénzét, jövő héten összevesztek s kirakod s akkor mi lenne?
De miért nem rúgtad ki s küldted el? Nagyon ellenségesen beszélsz róla, gondolom a tököd kivan vele. Neveletlen is a szüleiddel akik eltartjak, ahogy látom, más tervei vannak mint neked.Akkor miért kell tovább húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!