Ez normális igy?
Lehet, hogy nekem vannak szövegértési problemáim, de a kérdező úgy indított, hogy összeköltözni készül a barátnőjével, és vettek kis egy telket, amire építenének egy kis házikót.
Tegye fel a kezét, aki nem úgy értelmezte, hogy közösen vették a telket, és közösen szeretnének építkezni rajta.
Aztán néhány óra elteltével elvesztettem a fonalat, mert kiderült, hogy a kérdező a saját szüleivel vette közösen, talán velük akar összeköltözni, vagy hogy?
Az is kiderült, hogy a barátnő nem is akarja, akkor mit jelent a "szeretnénk"? Kik szeretnék? Ez nekem kissé zavaros.
Igen, én is így értelmeztem. Hogy a párjával vdették.
Hogyha én közös életet tervezek egy férfival, és ő a saját anyjával és apjával közösen vesz meg egy telket, akkor én biztos azt mondom, hogy na, hagyjatok engem békén. A csaj vajon miért nem szakított?
Továbbra sem értem, miért akarsz vele együtt maradni, hogyha szerinte neked kéne megteremteni mindent, szerinted meg nem. Nem egyezik a célotok, ráadásul nem is szereted, szakítsatok már, de komolyan.
Normális esetben mindketten kéne a pénzt és a munkát beleölni,nem csak én fogok egyedül élni ott.
Ennyi erővel a szüleidnek egy fillért nem kéne bele adniuk mivel gondolom nem ők fognak benne lakni. Szerintem nagyon gáz hogy felnőtteset akartok játszani de szülői támogatás kell.
#73-74-75
Én nem vagyok s kérdező, még csak az ügyvédje sem, de leírta világosan, hogy a befektetés mértékében lenne megszabva a tulajdoni hányad.
Azt, hogy a kérdező a telket a szülei segítségével vette, az totál közömbös, az az ő része, ő kapta.
Mondjuk a telek ér 2 milliót, de ha a csaj (vagy a szülei) is beadnak 2 milliót, akkor már 50-50% a tulajdonlás, amin mondjuk megveszik az ablakokat.
Aztán így tovább, az összes többi tétellel is.
Viszont a lényeget eddig senki nem írta:
MIRE(???) alapozta a kérdező, hogy a csaj nincstelen szülei vagy a kis keresetű csaj, akiről kiderült, hogy nincsen semmi tartaléka, mert feléli, finanszírozni tudja, vagy akarja az építkezést???
Ráadásul egy olyat, amit nem is akar, mert panelt akart, amellett a lényeg: Szerinte ezt 1:1-ben a férfi dolga megteremteni!
Az már más kérdés, hogy igényei vannak, pl. a rokonainak vendégszoba, de ez már a kérdező hülyesége, hogy nem zárja rövidre a témát.
Kérdező!
Kirúgtad már végre ezt a kis számító kis pit sát??
Ha nem, akkor mire vársz??
Félreérthetően tetted fel a kérdést:
"vettünk egy kis telket amire szeretnénk épiteni egy könnyűszerkezetes kis házikót."
Akkor miért VETTÜNK??? Miért nem VETTEM?
Aztán néhány óra elteltével elvesztettem a fonalat, mert kiderült, hogy a kérdező a saját szüleivel vette közösen, talán velük akar összeköltözni, vagy hogy?
nem a szüleimmel akarok oda menni,arra te nem gondoltál hogy kellett segitség? ehhez nem kellett éretségi hogy erre gondoljunk,valszeg azért nem én vettem meg magam mert nem volt elég a pénz,a bankkal se azért vesz valaki lakást és egyebet mertr a bankkal akar lakni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!