Költözes szerintetek mi a normális? Nekem van igazam vagy az anyósnak?
Figyelt kérdés
Decemberben fogogok szülni eddig a párom szüleinél laktunk de én nem szeretném oda szülni a gyerekem mivel szerintem ez nem normális mert úgyis csak bele szolnának a dolgunkba meg akkor is ha ő azt állitja nem . Ma közölte hogy márpedig az ő fia biztos nem fog elmenni alberletbe mert az drága és amúgy is minek mert azt a pénzt félre lehet tenni és magunkra költeni szerintem ez mind szép és jó de nem mondanam azt hogy termeszetes a nagyszülőkkel lakni anyukam szerint is nekem van igazam . Amugy meg van felretett penzünk szoval simán elmehetnénk albérletbe .... Talán az anyósom azert nem akarja hogy elkoltözzunk mert ragaszkodik a fiához?2019. jún. 7. 15:03
1/26 anonim válasza:
Helyes. Költsd albira, amit lakásra is lehetne, nehogy anyósnak legyen igaza...
2/26 anonim válasza:
És eddig akkor minek éltetek ott? Nyomatod itt, hogy nem egészséges, de te is odaköltöztél, meg a párod se kapálozott, hogy "neee"
3/26 anonim válasza:
Megtehetitek tehát menjetek!
Még ha jóban is vagy anyóssal, nem egyeznek a nevelési elvek, és előbb utóbb háború lenne. Másik pedig hogy igen jól gondolod. Külön a legjobb.
4/26 anonim válasza:
Hát szerintem meg neked van igazad! Az egy dolog, hogy eddig ott éltetek, de most már saját családotok lesz! Meg kell próbálni külön utakon! Énis inkább albérletben laknék, mint szülőkkel!
5/26 anonim válasza:
Ha eddig jó volt a viszony én maradnék. Ha úgyis van félretett pénzetek,akkor bármikor mehettek ha nem úgy alakulnak a dolgok.
6/26 anonim válasza:
Nyilván az a normális, ha egy pár nem a szülőknél lakik. Eleve oda se kellett volna költözni. A férjednek erről amúgy mi a véleménye? Mert te akár a földhöz is verheted magad, ha ő nem akar koltozni
7/26 anonim válasza:
Minek ejtett teherbe, ha már amúgy is az anyósod nyakán éltek? Az sem volt normális, nem hogy az új helyzet..
8/26 Szirty válasza:
Albérlet zabálja a pénzt, anyós meg az idegeket.
Melyikből van több? Annak alapján kell dönteni...
9/26 anonim válasza:
És miért nem gyerekcsinálás előtt beszéltétek ezt meg?
Ha az albérlethez félretett pénz kell, akkor nem engedhetitek meg magatoknak, mert napról napra éltek nagyjából.
10/26 anonim válasza:
Ha anyósod eddig is beleszólt a dolgaitokba, akkor inkább költözzetek el.
De ha eddig jól megvoltatok, akkor meg tényleg minek költenétek albérletre a spórolt pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!