Költözes szerintetek mi a normális? Nekem van igazam vagy az anyósnak?
"anyukam szerint is nekem van igazam"
:-O
:DD
Nehéz kérdés, de leginkább úgyis az dönt a férjed mit szeretne. Az esküvőig mi is a férjem szüleinél laktunk, külön bejáratú lakrészben. Teljesen jól megvoltunk, de az esküvő után vettünk saját házat. A kislányunk születése után anyósom elviselhetetlen lett még így is hogy nem vele élünk. Egyszerűen mindenbe beleszól, ha meg nem csinálom, amit mond akkor a hátam mögött elmond mindennek. :D
Tehát az sem döntő, hogy most esetleg jól megvagytok.
A gond az, hogy az albérlhez a félretett pénzetek kell. Ha már most sincs rá keret, akkor a gyerek születése után még kevésbé lesz.
Neked abban van igazad, hogy anyósékhoz szülni nem egészséges, anyósodnak meg abban, hogy nem engedhetitek meg magatoknak az albérletet.
“szerintetek mi a normális? Nekem van igazam vagy az anyósnak?”
NEKED, NEKED! Te vagy a normális! Adj zöld pacsit! 😇
Eddig te is benne voltál, hogy anyóshoz költözz. Most, hogy jön a baba, ha jól számolom, 3 hónapos terhes vagy, egyből mennél. Na itt van a gubanc. Eddig jó volt, most meg felnőttesdi? Azért ez nem így működik.
Ha annyira önállóak akartatok volna lenni, akkor nem most változtatnék, hanem gyűjtenék önerőre (saját lakásra). Te írtad, hogy van félretett pénz.
eddig a párom szüleinél laktunk
Eddig? Mert most hol laktok?
Ma közölte hogy márpedig az ő fia biztos nem fog elmenni alberletbe
Kinek közölte? Neked? Mi a te férjed, kiskutya, akinek a sorsáról a két szétköltözni vágyó gazdi dönt, neki nincs joga belecsaholni?
Talán az anyósom azert nem akarja hogy elkoltözzunk mert ragaszkodik a fiához?
Talán kínodban kamukérdést írtál ki, rögtön a szájbarágós választ is mellékelve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!