Nem normális, ha ennyi idősen még nem szeretnék elköltözni?
En alig vartam onnalo lakjak
Minden percet elveztem 19 evesen pedig jo csaladbol jottem
De felnott elet vonzott
Teljesen oké. Én is otthon lakom még nagyjából, pedig 20 éves vagyok.
Nem mindenki egyforma. Van aki menni akar, amint lehet, és van, aki nem.
Maradj otthon, ha úgy érzed jól magad :) az a lényeg, hogy neked jó legyen.
Szerintem egyébként is normális, ha ilyenkor még otthon élsz velük(hát most ballagtál középsuliból! :) ) és a szülők fedezik a “veled járó költségeket”. Persze jó ha dolgozol, és van amit átveszel tőlük, de ha nem tennéd, szerintem az is oké lenne, mert egy szülő tudja(remélhetőleg), hogy egy gyerekkel ez is jár/járhat.
Nyugodj meg semmi gond ezzel :-)
A 15 évesem most azt mondja hogy soha nem akar elköltözni tőlem és majd ha megy munkába akkor is csomagoljak neki uzsit :-D (nincs elkenyeztetve es kiszolgalva de olykor megteszem ha időm van es ő is szivesen csinal nekem reggelit ha én sietek). Zárkózottabb tipus igy esélyes hogy sokaig lesz velünk de amennyire tudom értelemszerűen segiteni fogom őt is meg a kisebbet. Nagyon jó a kapcsolatunk nagyon összetartóak vagyunk, nagyon szeretnek itthon lenni. Nem szólok bele a nagyobb dolgaiba, semmi gond nincs vele. Szerintem igy normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!