Nem normális, ha ennyi idősen még nem szeretnék elköltözni?
Szerintem nincs evvel semmi baj.
21 évesen költöztem el, a párommal egy lakásba. Az első héten mindketten hiányoltuk a szüleinket. Sírtam is, hogy hiányzik az anyukám, akivel kivételesen jó a kapcsolatunk.
Egy hétnél tényleg nem tartott tovább. Hamar megtapasztaltam az előnyeit, de segített is, hogy nem egyedül laktam.
Jogi értelemben vagy felnőtt,de tapasztalataim alapján a legtöbb gyerek,aki ilyen idősen elköltözik,a többség kényszerből teszi.
Olyan 25 év körül van kb a valódi felnőtt életkor.
Ekkor szokott inkább megfogalmazódni az önállóság igénye,ami nem csak addig terjed,hogy de jó lenne,ha nem szólnának bele az életébe az illetőnek,hanem maga,felelősségteljesen fel tudja fogni,hogy a különélésnek,külön életnek milyen negatívumai vannak,és ezzel együtt vágyik rá az illető.
A gond,akkor van,ha valami 30hoz közel van,vagy felett,és akkor sem tud önállósodni,mert nincsenek rá meg az eszközei.
Az a baj h sokan a 40 évest csecsemőként kezelik a családban,mondjuk csak azt lehet aki partner és eltüri. 14 évesen már dolgoztam Nagyapám melett. Nem is maradtam mamahoteles.. A felnőttkor nem évszám hanem agyilag dől el,lehet vki családi okok miatt 12 éves korátol érettebb mint némelyik viszafeljesztett 27 éves akit anyuci nem enged tévézni..
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Na ő 27 éves évszám szerint agyilag meg 12. Lehet egy 19 éves önálobb életre valobb mint egy 27 éves. A szülők szeretik csecsemősiteni a felnőtt gyerekeiket is mert félnek h felnőnek és semmi marad utánuk ez vonatkozik azokra a hol a gyerek életcél és semmit se tudnak felmutatni azon kivul.. Ok és okozat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!