Ez normális igy?
Teljesen úgy tűnt, legalábbis nekem úgy jött le, mintha KÖZÖSEN a barátnőddel vetted volna.
Akkor ez azt jelenti, hogy a lány komolyabban gondolja ezt a kapcsolatot, mint te. Tedd tisztába, hogy mit érzel iranta. Amúgy mióta a barátnőd?
úgy tűnik közös a dolog, a végére meg mintha minden csak a tied lenne.
igen ha csak én szenvedek vele más meg kihuzza magát még a gereblyézésből is a telken akkor persze hogy az enyém,nem?
Teljesen úgy tűnt, legalábbis nekem úgy jött le, mintha KÖZÖSEN a barátnőddel vetted volna.
vettük anyám meg én nem a barátnőm és én
komolyan gondolja igen hogy 6hónapja kb csak én állok ki mindenből,ő majd csak a készbe menne bele
Nem értem, hogy miért vagytok együtt. Nem szeretne ott lakni, ahol te, így belevágtál anélkül, hogy neki ez tetszett volna. Szerintem egyszerűen csak szakítsatok, nem kell túlbonyolítani. Úgy érzem a válaszaid alapján, hogy eleged van belőle, ugyanis egyáltalán nem logikus, hogy ha az ő kifejezett kívánsága ellenére te egy teljesen másféle lakhatási módot választottál, akkor ugyan mégis miért szállna bele ő is, ha egyszer nem akar olyat? De akkor meg azt sem értem, hogy ő miért akar plusz szobát a családjának egy olyan házba, amit ő nem is akar?
Tényleg nem értem, miért vagytok együtt.
Nem értem, hogy miért vagytok együtt. Nem szeretne ott lakni, ahol te, így belevágtál anélkül, hogy neki ez tetszett volna. Szerintem egyszerűen csak szakítsatok, nem kell túlbonyolítani. Úgy érzem a válaszaid alapján, hogy eleged van belőle, ugyanis egyáltalán nem logikus, hogy ha az ő kifejezett kívánsága ellenére te egy teljesen másféle lakhatási módot választottál, akkor ugyan mégis miért szállna bele ő is, ha egyszer nem akar olyat? De akkor meg azt sem értem, hogy ő miért akar plusz szobát a családjának egy olyan házba, amit ő nem is akar?
Tényleg nem értem, miért vagytok együtt.
Igen ő nem akarar ott lakni,de albérletben sem,anyámnál vagyunk ahol semmit nem fizettünk se rezsibe se semmibe,ott élösködjünk? ez a lehetőség van csak,nincs nagy lehetőség,igény lenne családi házra 80 milláért,de pénz nincs akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!