Szülés után miért kell a nyakamba lihegni?
Párommal 5 éve vagyunk együtt
Kisbabát várok,jővő hét utánra vagyok kiírva szülésre
Az a helyzet,hogy párommal azt beszéltük át közösen,hogy az első pár hétben nem szeretnènk,hogy anyós testvér itt hemzsegjenek körülöttünk, mi szeretnénk egy kis eltöltött külön időt, mint egy család, meg egy kis regenerálódást és csak október végén párom szülinapján jöjjenek látogatóba
Erre anyós teljesen eljátsza a hattyú halálát hogy ő nem ezt érdemli,hogy az ő fia és márpedig bejön szülés utáni napon mert az ő unokája és kijelentette,hogy abba az óvodába irassuk a gyereket ahol ő dajka ( hozzá teszem sni gyerekekkel külön kisegítő iskolában dolgozik mind konyhai alkalmazott)
nem is értem miért hiszi azt hogy a gyerekemből "gyagyás" lesz és oda kerül, bármi megtörténhet,de ne ez legyen az első
4 hónapos terhesen még dolgoztam
Utána elmentem szülési szabadságra azóta itthon vagyok ellátom a napi teendőket főzök, mosok, takarítók, elvagyok,anyós dolgozik szóval örülök is neki kicsit, hogy nem segített mindenben
néha eljött a vizsgálatokra meg persze vásárolni.. azon is teljesen kivolt akadva hogy miért veszek kék zöld piros narancs ruhákat ha fiút várok miért nem lehet normális ruhákat venni ( én fizettem ) én azért döntöttem így mert később tervezünk még egy kisbabát és ezek úgymond fiúra lányára is rá lehet addni...anyós ezt se érti meg
Szeretem anyósom mintha a második anyám lenne de amióta az első babát várjuk teljesen kikelt magából
Mit lehet tenni
Azt borítékolom hogy a gyereked gyagyás lesz,jól érzi a mama ezt a dolgot.
20-as válaszolónak meg igazi suttyó fia és menye van,én se foglalkoznék velük ezek után,még annyira se mint amit leírt.
En komolyan nem értem az embereket. Mai fiatal/anyuka vagyok. Én sem örültem volna ha 2 hétre idecuccol valaki... De azért ez teljesen más. Én kifejezetten örültem ha valaki a kórházba jön be. Ott max 2 órát kellett "elviselnem" utána aki volt bent, az békén hagyott :D
Szóval én szívesen venném a helyedben anyós látogatását, hiszen az ő fia gyereke is.. Utána az első 1-2 napban legalább békén hagyna otthon. Majd utána mit tudom én heti 1szer fogadnám. Ebéd után, vacsi előtt. :D Mindenki jól járna... Hidd el te is a későbbiekre nézve. Írom ezt úgy, hogy nem szívem csücske az anyósom.. De...neki az unokája. Attól hogy én ne vagyok jóba vele, attól a gyerekem lehet🤷♀️
Mi ez a hülyeség hogy Ezt azért írtam le, hogy tudd az anyós részéről is nehéz az új élet még akkor is ha az a tiétek. Ha anyukádat nem zárod ki , akkor anyósodat se zárd ki
az anyám hogy jön ide ?
Vele teljesen megszakítottam a kapcsolatot
25-re!
Ezt honnan kellett volna tudnia a válaszadóknak ?
Ki írta azt mellesleg hogy a kórházba nem jöhetnek be 20 perces látogatásra
Első pár hétben otthon ne csödüljenek oda nekem
Hisz leírtam
Erre anyós teljesen eljátsza a hattyú halálát hogy ő nem ezt érdemli,hogy az ő fia és márpedig bejön szülés utáni napon mert az ő unokája és kijelentette,hogy abba az óvodába irassuk a gyereket ahol ő dajka ( hozzá teszem sni gyerekekkel külön kisegítő iskolában dolgozik
Anyós ebben a kísegítő óvodában és iskolában dolgozik
Ő akarja a mi gyerekünket oda utaztatni
Sni fogyatékkal élőt jelent hozzá tettem hogy kisegítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!