Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyem a nyakamba más gyerekét?

Vegyem a nyakamba más gyerekét?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy lassan másfél éves lánya egy roma nőtől, elég rosszul élnek. A gyámügy el akarja a gyereket venni az anyjától. A párom kérvényezni szeretné, hogy vele lakjon a kicsi.

Mit tegyek? Egyezzek bele? A ház az enyém.

2014. szept. 21. 21:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha gyerekes emberrel kezd valaki, akkor ez benne van a pakliban...Ha szereted eléggé és régi a kapcsolat akkor mi mást tehetnél?
2014. szept. 21. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Birom, hogy ezek a kerdesek a nokben nem a kapcsolat elejen merulnek fel, mikor tudjak jol, hogy gyerekes pasival kezdtek.
2014. szept. 21. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Én biztos nem egyeznék bele...

Először is undorodnék attól, aki egy cigánnyal összefeküdt, sőt, még gyereket is csinált vele.

Másodszor kéne a fenének egy kis cigánypugyé a háznál, főleg, mert idővel elkerülhetetlen lesz, hogy a rokonság meg a "tezsvírek" a nyakatokra járjanak.

Harmadszor, ha 1,5 éves lánya van a "párodnak" akkor feltételezem én nem egy régi kapcsolatról beszélünk.

2014. szept. 21. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha így állsz hozzá, akkor ne!
2014. szept. 21. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem akarod úgy végezi mint egy közeli ismerősöm h ki vannak az idegei meg azt mondja h felköti magát.

Egy saját gyereket is nehéz nevelni nem h a másét.

Mondjuk nekem semelyik se kell.

Én kihagynám.

2014. szept. 21. 21:35
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Figyi! Ne hallgass az olyanokra akik azt írják, hogy: "Aki gyerekes kapcsolatba megy bele....."

Aki gyerekes kapcsolatba megy bele, azt becsüljék meg milliószor jobban, hisz egy tök idegen gyerek mostoha szülője lesz!

Egyébként minden megbeszélés kérdése.

KETTŐTÖK döntése, hogy mi legyen a gyerekkel, hisz együtt éltek.

Ha neked nem tetszik a dolog akkor ne egyezz bele!

(ez olyan, mint amikor az egyik fél szeretne gyereket a másik nem)

NEM vagy köteles beleegyezni!

Én is tutujgatom, kb. sajátomnak tekintem a párom gyerekét már évek óta (holott egy tök idegen valaki)

aztán ő meg nem egyszer kijelentette (most szó szerint idézek):

"Nem tudnám más kölykét szeretni, nem tennék meg érte semmi, maximum csak elviselném."

2014. szept. 21. 21:35
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Alapból azzal nem lenne baj, hogy van gyereke.

Még a roma nő se lenne probléma, de a kérdésből kitűnik, hogy az a tipikus putris cigány kategória lehet, attól meg az ég mentsen meg. Ha közel laktok, akkor tutira a nyakadra fognak járni, átkozni, a rokonokkal együtt, és az elég nagy família. Majd ha beverik az ablakodat, felgyújtják a kocsidat...

szóval, szerintem ne menj bele.

Vagy ha igen, minimum 300km-re költöznék, ami ugye nálad esélytelen a meglévő ház miatt, gondolom... arról nem beszélve, párodat hányszor vernék félholtra...

2014. szept. 21. 22:24
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Hát drágám ezért kell meg gondolni kivel bútorozik össze az ember.Ha nem bírom elviselni,hogy van a páromnak egy gyereke mástól,akkor gyermektelen,független férfit keresek.
2014. szept. 21. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg ennyire ostoba vagy? Nem fogod fel, hogy a probléma NEM a gyerekkel van???
2014. szept. 22. 08:12
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
9-es, akkor szerinted mivel?:)
2014. szept. 22. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!