Vegyem a nyakamba más gyerekét?
Páromnak van egy lassan másfél éves lánya egy roma nőtől, elég rosszul élnek. A gyámügy el akarja a gyereket venni az anyjától. A párom kérvényezni szeretné, hogy vele lakjon a kicsi.
Mit tegyek? Egyezzek bele? A ház az enyém.
10es, olvasd el az előtte lévő (ha jól emlékszem, 7-es) válaszomat!...
Sosem a gyerekkel van a baj, hanem az anyukával, és annak rokonságával. Itt meg (mivel még a rosszabbik fajtából való romáról van szó) hatványozottan...
Sosem a gyerekkel van a baj????
Hát pedig általában azzal van bajuk az ilyen nőknek.Kit érdekel az anya rokonsága,ha már elveszik tőlük a gyereket??
12-es aztán láttam...
a gyerek mindig anyával/apával jár...ezzel együtt kell egy gyerekest bevállalni
mindamellett nem lehet könnyű más gyerekét nevelni
NE, a gyerek érdekében ne - ha így állsz hozzá. Akkor inkább keress más embert!
Mostohaanyám egy lelki roncsot csinált belőlem röpke 3 év alatt, mert gyűlölt. Összejött apával, mert milyen fa.za, meg új pár, de apával jöttem én is - ami természetes -, csak én már szúrtam a szemét. Semmi nem volt jó, amit csináltam, mindenért én voltam a hibás, stb.
Az életvidám, tervekkel teli lányból egy önbizalom hiányos, depressziós izéke lettem, és hiába járok pszichológushoz, egyelőre nincs változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!