Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyem a nyakamba más gyerekét?

Vegyem a nyakamba más gyerekét?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy lassan másfél éves lánya egy roma nőtől, elég rosszul élnek. A gyámügy el akarja a gyereket venni az anyjától. A párom kérvényezni szeretné, hogy vele lakjon a kicsi.

Mit tegyek? Egyezzek bele? A ház az enyém.

2014. szept. 21. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
NE. ÉN bevállaltam a párom gyerekét, mi neveljük, és szörnyű dolgok történnek minden egyes nap. Persze nem a gyerek hibája, hanem a hülye anyjáé, aki mindenféle baromsággal tömi a fejét. Ha újra kezdhetném, csak akkor vállalnék "idegen" gyereket, ha az anyja halott.
2014. szept. 22. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

10es, olvasd el az előtte lévő (ha jól emlékszem, 7-es) válaszomat!...

Sosem a gyerekkel van a baj, hanem az anyukával, és annak rokonságával. Itt meg (mivel még a rosszabbik fajtából való romáról van szó) hatványozottan...

2014. szept. 22. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
43%

Sosem a gyerekkel van a baj????

Hát pedig általában azzal van bajuk az ilyen nőknek.Kit érdekel az anya rokonsága,ha már elveszik tőlük a gyereket??

2014. szept. 22. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:
14%

12-es aztán láttam...

a gyerek mindig anyával/apával jár...ezzel együtt kell egy gyerekest bevállalni

mindamellett nem lehet könnyű más gyerekét nevelni

2014. szept. 22. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

NE, a gyerek érdekében ne - ha így állsz hozzá. Akkor inkább keress más embert!

Mostohaanyám egy lelki roncsot csinált belőlem röpke 3 év alatt, mert gyűlölt. Összejött apával, mert milyen fa.za, meg új pár, de apával jöttem én is - ami természetes -, csak én már szúrtam a szemét. Semmi nem volt jó, amit csináltam, mindenért én voltam a hibás, stb.

Az életvidám, tervekkel teli lányból egy önbizalom hiányos, depressziós izéke lettem, és hiába járok pszichológushoz, egyelőre nincs változás.

2014. szept. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!