Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van aki jóba van az anyósával?...

Van aki jóba van az anyósával? ( menyekre gondolok)

Figyelt kérdés

2019. szept. 19. 07:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
61%

28!

Épeszű ember nem kívánja más halálát. Pláne nem a partnere anyjának a halálát. Szeretned a ferjed mit szólna hozzá, ha tudná, hogy temetni szeretnéd az édesanyját?

2019. szept. 20. 13:37
 32/33 anonim ***** válasza:
56%

Első komoly kapcsolatomban nagyon jóban voltam az anyós-jelölttel (nála is laktunk), barátnőmnek éreztem. Bármiről tudtunk beszélgetni, és miután szétmentem a fiával, utána is sokáig látogattam a munkahelyén, szülinapjára ajándékot vittem neki stb.

Sajnos férjem anyját ellenben nem tudom megszeretni, pedig jólelkű ember, de iszonyat stresszelő, szorongó, és nagyon hangosan beszél, hadarva, hogy nem lehet mellette szóhoz jutni, csak ha mi is kiabálni kezdünk, ezért fáraszt a társasága, és ritkán megyek oda. Emiatt azt hiszi, hogy utálom, pedig nem, csak minden látogatás után napokig kell regenerálódnom a sok kiabálás meg stresszelés miatt.

Szerencsére a férjem nem erőlteti, ő is látja, és érzi, mi a probléma, de persze ő is szomorú, amiért nem túl baráti a viszony. De ez van, ezt dobta a gép.

2019. szept. 22. 18:53
 33/33 anonim ***** válasza:
Van, de nem magamra gondolok :), hanem látok ilyet, a nagynéném és a menye. Nagynénémet nagyon elfogadnám anyósnak. Mondjuk, ha anyósom lenne a nagynéném az viszont nagy gáz lenne, mert a mi családunk normális.
2019. okt. 5. 03:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!