Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van aki jóba van az anyósával?...

Van aki jóba van az anyósával? ( menyekre gondolok)

Figyelt kérdés

2019. szept. 19. 07:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

IMádtam, és ő is szeretett. Sűrűn látogattzuk, és olyankor olyan jó volt vele lenni. Sokszor vittük magunkal kirándulni , strandra, pihenni.

Sajnos tavaly meghalt. Nagyon hiányzik. 18 évig volt az anyósom.

2019. szept. 19. 08:43
 12/33 A kérdező kommentje:

Dejo olvasni hogy vannak ilyen példàk is 🙂!

Köszi a válaszokat!

2019. szept. 19. 08:53
 13/33 anonim ***** válasza:
92%

Én nagyon jóba vagyok vele, barátnői viszonyban vagyunk, többet tud rólam mint a saját anyám.

De ez köszönhető annak hogy fiatalos,mind a gondolkodása mind a viselkedése, jó tanácsokat ad ha kérek és nem kéretlenül, nagyon kedves és önzetlen. És jó nagymama.

Szóval én nagyon szerencsés vagyok ,de a férjem is mert anyum is egy áldott jó ember.

2019. szept. 19. 09:02
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
Mindegyik anyosjelöltel jóban voltam együtt jártunk vásárolni sütöttünk főztünk. A mostanival se volt semmi bajom még nem engem hibáztatott hogy elvesztettük az első babánkat. Majd mire nagyjából rendeződött volna a viszony azt hitte neki szültem a következő babát.
2019. szept. 19. 09:26
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
Mi egyutt elunk vele es nagyon joban vagyunk☺️Munka elott, munka utan is mindennap beszelgetunk, vasarolunk, kavezozunk egyutt.
2019. szept. 19. 09:38
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Igen.Persze néha van úgy,hogy nem egyezik a véleményünk,de másképp nincs baj.
2019. szept. 19. 09:38
 17/33 anonim ***** válasza:
73%

Előző kapcsolatomban nagyon nagyon jóban voltam a barátom édesanyjával. Kedves, értelmes nő, akivel néha vitáztunk, de ez mindenhol előfordul.

Ezt csak azért írom le, hogy én sem vagyok az az anyósszidó meny.

Mostani kapcsolatomnál élettársam anyjával borzalmas volt az elején. Szégyellem magam, de le kell írnom, sajnos nagyon egyszerű felfogású sok dologban, mindenkit durván kipletykál, ha valaki nem szakad meg a munkában, az lusta, és még sorolhatnám.

Ő az a típus, aki azt mondja pl. ha valaki császárral szül az biztosan lusta és ez csak egy a sok hülyeség közül.

Ő hangoztatta, hogy sokkal csinosabb nőt képzelt el a fia mellé.

Ez nem számít, mert a sógornőm meg jóval fiatalabb a sógornál és nagyon csinos, szép arcú kedves nő, őt meg azért szidja, mert szerinte buta-nem buta jóval értelmesebb nő, de mindegy is.

Én ráhagytam, ha otromba megjegyzéseket tett rám, vagy beszólt, azzal jeleztem felé, hogy nem mentem hozzájuk. Meg szóltam az élettársamnak, hogy én ilyeneket nem szeretnék hallgatni, neki hogyan esne, ha anyum mondana ilyeneket, stb.

Azóta eltelt sok idő és nagyon megkedvelt. Tehát most jóban vagyunk.

Sajnos én sokszor nem bírom elviselni, mert nagyon közönséges tud lenni, ha véleménynyilvánításról van szó. De nem bántom.

Láttam mit művelt a sógornővel, amikor az terhes lett, folyamatosan azt leste min sértődhet meg és mibe lehet belekötni.

Tehát kicsit félek, hogy ez a béke meg fog szűnni, ha terhes leszek.

2019. szept. 19. 10:08
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Mi jóban vagyunk, tiszteletben tartja, hogy éljük az életünket, ugyanakkor lehet rá számítani, ahogy - bízom benne - ránk is lehet. Azt nem tudom, hogy fog ez változni, ha unoka is lesz ;) (remélem, hogy lesz).
2019. szept. 19. 10:26
 19/33 anonim ***** válasza:
82%
Mi jobban vagyunk, pár naponta találkozunk. Lányának tekint, én pedig szeretem.
2019. szept. 19. 10:39
 20/33 anonim válasza:
83%
Nagyon jóban vagyunk, 4 év alatt még nem vesztünk össze.. Nem is szeretnék.
2019. szept. 19. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!