Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van aki jóba van az anyósával?...

Van aki jóba van az anyósával? ( menyekre gondolok)

Figyelt kérdés

2019. szept. 19. 07:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szerettem az ex-anyósomat. Ő is engem. Töbször is figyelmeztette a fiát, hogy ha nem változtat a viselkedésén, akkor el fog engem veszíteni. Úgy is lett, elindítottam a válást. Ennek a másnapján még felhívott az anyós, hogy nagyon sajnálja, de megérti, és támogat mindkettőnket, és mindig jó emlékeket fog őrizni rólam, bárhogy alakul. Aztán a kiköltözésnél is ő volt ott a lakásban, nem a fia. Azóta nem láttam és nem beszéltünk persze, de nagyon értékes embernek tartom, és ha valamit sajnálok a válásban, akkor azt, hogy őt elveszítettem. De a válást nem bántam meg, sőt :)
2019. szept. 19. 11:14
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
3 évig szenvedtem hogy legalább ne parasztkodnon velem..az utólsó csepp az volt mikor a páromnak azt mert mondani hogy lefeküdtem apósommal,apósom meg vitt tőlem nemi betegséget neki.Itt azt mondtam befejeztem.Tavaly óta nem láttam az unokáját sem láthatja további rossz dolgai miatt.
2019. szept. 19. 11:21
 23/33 anonim ***** válasza:
68%

Ex anyóssal elvoltunk, persze voltak összezördülések,de miután nem érezte élete céljának,hogy a mi dolgainkkal foglalkozzon,mert volt saját élete is,így sokkal kevesebb konfliktus forrás volt. Amikor eljutottunk odáig,hogy haldoklik a házasságunk akkor se érzett kényszert beleszövegelni (anyukámmal ellentétbe) és végig teljesen pártatlan volt.

A jelenlegi anyósomnak mi vagyunk az elsők és a legfontosabbak,így semmi mással nem foglalkozik. Mindig csak a legjobbat akarja nekünk, szegény hetekig az orvos rohangált a vérnyomása miatt és aludni nem tudott amikor házat vettünk magunknak, mert az a rengeteg pénz, az a sok macera meg stb szegényt teljesen kikészítette és a végén ebbe fog bele halni mert nekünk minek saját ház amikor tök jó albérletbe lakunk. Amikor lecseréltük a régi autónkat az is nagyon szíven ütötte,mert miért nem jó az ami volt minek kell nekünk másik,majd egy csomó bajunk lesz vele. Az se igazán tetszett neki,hogy 3 gyerünk lett,mert 1 gyerek az kell igaz azzal is sok gond van meg mi pénz,de azért kell egy gyerek mert egy unoka az kell neki és mit képzelek én,hogy mertem még szülni, csak a gondot meg a bajt csinálom. Amúgy soha nem laktunk anyóssal,mind a ketten megfelelő egzisztenciával rendelkezünk, soha nem kértünk tőle semmivel se (még gyerekekkel kapcsolatba se) segítséget.A saját családom (a házasságunka is nagyon kihatott már) és a magam érdekébe én 4 éve abszolút nem tartom vele a kapcsolatot, nem is láttam azóta és nem is szeretném. Béke és nyugalom van azóta.

2019. szept. 19. 11:45
 24/33 anonim ***** válasza:
78%

Én anyósom sajnos két éve meghalt pedig egy tündér volt. Ugyan a férjem nagyon késői gyerek volt, anyósom meg egy egyszerű nő volt (de egyáltalán nem buta! Nagyon kedves, értelmes, megértő volt mindig is), mégis nagyon szerettem és ő is szeretett pedig személyesen sajnos nem találkoztunk. Viszont rendszeresen tartottuk a kapcsolatot és bármi bajunk volt, első kérdése volt, hogy segítsen e, ha igen akkor miben stb. A többi menye is nagyon szerette (én voltam az ötödik).

Amit nagyon sajnálok, amellett, hogy már nincs köztünk az az, hogy nem érte meg, hogy a legkisebb fiának megszülessen a gyereke. Amikor már nagyon beteg volt akkor is sokat mondogatta, hogy ő csak azt reméli, hogy még láthatja tőlünk is az unokáját. Sajnos nem így lett, de mérhetetlenül boldog volt már akkor is amikor megtudta, hogy babát várok.

Őszintén remélem, hogy látja odafentről.

2019. szept. 19. 12:16
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos az enyémnek borzalmasak az idegei,sokszor elviselhetetlen. Viszont tudom hogy semmi sem történik véletlenül az életben azért lett ő az én anyósom mert tanulnom kellett tőle sok mindent,hogy milyen legyek és milyen ne. Ha épp olyan napja van egész szerethető.
2019. szept. 19. 13:33
 26/33 anonim ***** válasza:
63%
En igen. Jobban kijovok vele mint a sajat anyammal.
2019. szept. 19. 16:43
 27/33 anonim ***** válasza:
72%
Majdnem hogy együtt lakunk anyosekkal. Külön ház, közös udvar. Naponta beszélünk. Sose volt gond. Számíthatok ra, fiatalos es jópofa. Lehet vele nevetni, viccelodni. Komoly dolgokrol is beszélni, en imadom. Sose szol bele az életünkbe, segít amibe tud. Jobbat nem is kaphatok. Es nagymamanak tökéletes. Bármikor ugrik ha unokarol van szó
2019. szept. 20. 09:17
 28/33 anonim ***** válasza:
16%
Az én anyósom (hat éve) egy kibírhatatlan dög. Remélem hamarosan meghal!
2019. szept. 20. 10:11
 29/33 anonim ***** válasza:
28%
Én jóban vagyok vele,aranyos,rendes nagyon.
2019. szept. 20. 13:25
 30/33 anonim ***** válasza:
19%
Azért az mit érez aki a pozitív válaszokat lepontozza? :D
2019. szept. 20. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!