Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nálatok is vannak ilyen...

Nálatok is vannak ilyen megkülönböztetések anyós részéről az unokákkal szemben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok anyagias de azért szerintem amit anyósom csinál az nagyon nagy megkülönböztetés. Férjem nővérének van 2 lánya. 3 és 9 évesek. Születésükkor az anyjuknak adott 200.000ft-ot mindkettőnél. Azóta minden szülinapjukra 150.000 ft-ot ad természetesen az anyjuknak hogy vegye meg ami kell nekik.

Nos amikor a mi lányunk megszületett semmit nem hozott csak egy üveg almalevet. Lányunk 1. szülinapjára pedig vett egy 2000ft-os hintát.

Tényleg egyáltalán nem érdekelt sose az ilyesmi de azért nagyon rosszul esik, hogy ennyire szinte semmibe veszi a lányunkat.

2019. szept. 15. 00:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonymousreview60 ***** válasza:
57%
Az okok közt lehet, hogy fiúunokát akart végre. Valószínűbb, hogy a menyével van baja. Én megkérdezném, hogy mi a baja, mert a pénzt nem hiányolom, de a gesztus, ami mögötte van, az baj. A fellépést előtte megbeszélném a férjeddel. Inkább rajtad csattanjon a nagymamai ostor most, mint a nagymamázni akaró unokán később.
2019. szept. 15. 09:39
 22/47 anonim ***** válasza:
11%
19- es, a nászajándék azért más. Ha meg a nagymama meghal, akkor a lányom így járt, igaz? Tök korrekt. Jah nem !! Le lehet pontozni de akkor is ugy gondolom hogy a gyerekeknek, unokáknak illik egyformán ajándékozni.
2019. szept. 15. 09:53
 23/47 anonim ***** válasza:
74%

22!

B+, igen, akkor igy járt. Anyagias egy no vagy, mit mondjak. Nem nagyszülő dolga az unokajanak anyagi javakat biztosítani, hanem a szülőknek. Ha a nagymama adott volna ennek a most meglevő gyerekednek is, mint a másik unójának, másnap pedig meghal, neked meg lesz meg 2 gyereked, akkor tan kirángatod a sírjából, hogy azonnal szedjen össze meg 10 millát a másik két kölöknek is?????

2019. szept. 15. 10:00
 24/47 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy engem utál, kb mióta meglátott. De nem is gondoltam hogy adja nekem a pénzt. Meg is vehetett volna egy kicsit komolyabb ajándékot. Én sem kedvelem őt még is vagyok olyan szemét, hogy minden héten elviszem hozzá a kislanyt, másképp világháborút robbantana. Ezek után nem fogom.
2019. szept. 15. 11:00
 25/47 anonim ***** válasza:
65%

Honnan van ilyen biztos értesülésed, hogy a másik család mennyit kap?

Hát ha el akarod szakítani az unokát a nagyijától, ne vidd többet. Majd ha tejel az öreglány nektek is, akkor kap unokát. Csodás.

2019. szept. 15. 13:00
 26/47 anonim ***** válasza:
22%
23-as sötét vagy mint az éjszaka, értelmezni nem tudsz. Már irtam hogy megteremtek mindent a gyerekemnek, igy nincs szüksége a nagymama segitségére de ha fejre áll akkor se fogok erre a megkülönböztetésre tapsikolni.Nem igazságos ha tetszik neked, ha nem. Pá!
2019. szept. 15. 13:00
 27/47 anonim ***** válasza:
72%

26!

Ah, én vagyok a sötét. Nem te, aki azon háborogsz, hogy ha esetleg anyósod elpatkolna mielőtt a te gyerekednek is tudna x millat gyűjteni, akkor igazságtalan volt? Agyatlan

2019. szept. 15. 13:03
 28/47 A kérdező kommentje:

25-ös válaszoló, azért mert ő mondta.

Igen. Szerinted ez a helyes amit csinál. Gratulálok.

2019. szept. 15. 13:44
 29/47 anonim ***** válasza:
63%
#26 Ha valóban annyira jól állnál anyagilag mint azt állítod, nem háborognál így azon a pénzen. Főleg hogy megmondta a mama, hogy a te kölyköd is ugyanúgy fog kapni tőle, amint aktuális lesz. De te már most azon görcsölsz meg háborogsz, hogy mi lesz, ha az a "mocsok" idő előtt beadja a kulcsot, és nem fog fizetni 😂 Isten óvjon minden szülőt attól, hogy a gyereke ilyen rosszindulatú, számító és pénzéhes némberrel álljon össze.
2019. szept. 15. 13:49
 30/47 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, miért kell minden egyes választ leszavazni, főleg azokat, amik azt mondják, hogy téged utál az anyósod, és ezért nem ad a gyerekednek pénzt. Egyébként akár tetszik, akár nem, a legtöbb nagymama a lánya gyerekeit jobban szereti általában, mint a fiáét. Lehet leszavazni engem is, egyrészt sz.rok a százalékomra, másrészt megértem hogy fáj az igazság.
2019. szept. 15. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!