Nálatok is vannak ilyen megkülönböztetések anyós
részéről az unokákkal szemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anyagias de azért szerintem amit anyósom csinál az nagyon nagy megkülönböztetés. Férjem nővérének van 2 lánya. 3 és 9 évesek. Születésükkor az anyjuknak adott 200.000ft-ot mindkettőnél. Azóta minden szülinapjukra 150.000 ft-ot ad természetesen az anyjuknak hogy vegye meg ami kell nekik.
Nos amikor a mi lányunk megszületett semmit nem hozott csak egy üveg almalevet. Lányunk 1. szülinapjára pedig vett egy 2000ft-os hintát.
Tényleg egyáltalán nem érdekelt sose az ilyesmi de azért nagyon rosszul esik, hogy ennyire szinte semmibe veszi a lányunkat.
Az okok közt lehet, hogy fiúunokát akart végre. Valószínűbb, hogy a menyével van baja. Én megkérdezném, hogy mi a baja, mert a pénzt nem hiányolom, de a gesztus, ami mögötte van, az baj. A fellépést előtte megbeszélném a férjeddel. Inkább rajtad csattanjon a nagymamai ostor most, mint a nagymamázni akaró unokán később.
2019. szept. 15. 09:39
22/47 anonim válasza:
19- es, a nászajándék azért más. Ha meg a nagymama meghal, akkor a lányom így járt, igaz? Tök korrekt. Jah nem !! Le lehet pontozni de akkor is ugy gondolom hogy a gyerekeknek, unokáknak illik egyformán ajándékozni.
2019. szept. 15. 09:53
23/47 anonim válasza:
22!
B+, igen, akkor igy járt. Anyagias egy no vagy, mit mondjak. Nem nagyszülő dolga az unokajanak anyagi javakat biztosítani, hanem a szülőknek. Ha a nagymama adott volna ennek a most meglevő gyerekednek is, mint a másik unójának, másnap pedig meghal, neked meg lesz meg 2 gyereked, akkor tan kirángatod a sírjából, hogy azonnal szedjen össze meg 10 millát a másik két kölöknek is?????
2019. szept. 15. 10:00
24/47 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy engem utál, kb mióta meglátott. De nem is gondoltam hogy adja nekem a pénzt. Meg is vehetett volna egy kicsit komolyabb ajándékot. Én sem kedvelem őt még is vagyok olyan szemét, hogy minden héten elviszem hozzá a kislanyt, másképp világháborút robbantana. Ezek után nem fogom.
2019. szept. 15. 11:00
25/47 anonim válasza:
Honnan van ilyen biztos értesülésed, hogy a másik család mennyit kap?
Hát ha el akarod szakítani az unokát a nagyijától, ne vidd többet. Majd ha tejel az öreglány nektek is, akkor kap unokát. Csodás.
2019. szept. 15. 13:00
26/47 anonim válasza:
23-as sötét vagy mint az éjszaka, értelmezni nem tudsz. Már irtam hogy megteremtek mindent a gyerekemnek, igy nincs szüksége a nagymama segitségére de ha fejre áll akkor se fogok erre a megkülönböztetésre tapsikolni.Nem igazságos ha tetszik neked, ha nem. Pá!
2019. szept. 15. 13:00
27/47 anonim válasza:
26!
Ah, én vagyok a sötét. Nem te, aki azon háborogsz, hogy ha esetleg anyósod elpatkolna mielőtt a te gyerekednek is tudna x millat gyűjteni, akkor igazságtalan volt? Agyatlan
2019. szept. 15. 13:03
28/47 A kérdező kommentje:
25-ös válaszoló, azért mert ő mondta.
Igen. Szerinted ez a helyes amit csinál. Gratulálok.
2019. szept. 15. 13:44
29/47 anonim válasza:
#26 Ha valóban annyira jól állnál anyagilag mint azt állítod, nem háborognál így azon a pénzen. Főleg hogy megmondta a mama, hogy a te kölyköd is ugyanúgy fog kapni tőle, amint aktuális lesz. De te már most azon görcsölsz meg háborogsz, hogy mi lesz, ha az a "mocsok" idő előtt beadja a kulcsot, és nem fog fizetni 😂 Isten óvjon minden szülőt attól, hogy a gyereke ilyen rosszindulatú, számító és pénzéhes némberrel álljon össze.
2019. szept. 15. 13:49
30/47 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell minden egyes választ leszavazni, főleg azokat, amik azt mondják, hogy téged utál az anyósod, és ezért nem ad a gyerekednek pénzt. Egyébként akár tetszik, akár nem, a legtöbb nagymama a lánya gyerekeit jobban szereti általában, mint a fiáét. Lehet leszavazni engem is, egyrészt sz.rok a százalékomra, másrészt megértem hogy fáj az igazság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!