Nálatok is vannak ilyen megkülönböztetések anyós
részéről az unokákkal szemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anyagias de azért szerintem amit anyósom csinál az nagyon nagy megkülönböztetés. Férjem nővérének van 2 lánya. 3 és 9 évesek. Születésükkor az anyjuknak adott 200.000ft-ot mindkettőnél. Azóta minden szülinapjukra 150.000 ft-ot ad természetesen az anyjuknak hogy vegye meg ami kell nekik.
Nos amikor a mi lányunk megszületett semmit nem hozott csak egy üveg almalevet. Lányunk 1. szülinapjára pedig vett egy 2000ft-os hintát.
Tényleg egyáltalán nem érdekelt sose az ilyesmi de azért nagyon rosszul esik, hogy ennyire szinte semmibe veszi a lányunkat.
Miért nem kérdezed meg anyósodat, hogy mi a baja a lányoddal? Ha azt mondja semmi, akkor kérdezd meg, miért különbözteti meg , miért nm kapja azt amit a lányok is.
2019. szept. 15. 01:05
2/47 Savlekotő válasza:
Kérdezz rá,valószínű a gyereket bünteti ezzel h rossz anyától lett. Ilyen esetben anyósnak a gyerek anyjával van az igazi gondja ami unokán csapódik le aki annyit érzékel h ő kevesebb stb.. Ergo az anyós valamiért téged nem kedvel,a gyereked belőled van,igy ő se a szíve csücske..
2019. szept. 15. 01:07
3/47 anonim válasza:
Hat valoszinuleg szivesebben ad penzt a lanya, mint a menye kezebe. Szerintem nem kedvel teged, es sajnos a gyereket hasznalja arra, hogy ezt kimutassa.
En ugyan egy szot sem szolnek, de pl. szulinapra nem hivnam stb. Intezze el a koszontest egy telefonhivassal es kesz.
2019. szept. 15. 03:44
4/47 anonim válasza:
Valamiért téged nem szívlel! Próbáld meg a párodon keresztül megtudni az okát.
2019. szept. 15. 06:22
5/47 anonim válasza:
a fėrjed mit szól ehhez?
2019. szept. 15. 06:37
6/47 anonim válasza:
Megertem h rosszul esik, es nehez figyelmen kivul hagyni. Ferjed kerdezzen ra.
2019. szept. 15. 07:01
7/47 anonim válasza:
A lányának adja és nem az unokanak igazából. :D A fiaval(te ferjed) milyen a viszonya?
Amugy nalunk is van megkülönböztetés, de nem ennyire... Pedig az en anyosomnak csak fiai vannak. Nem en vagyok a kedvenc menye, a fiam nem a kedvenc unoka.. Meglatszik. De hat ez van🤷♀️
2019. szept. 15. 07:47
8/47 anonim válasza:
Nos, a lányával nyilvan közelebbi a viszony, mint a fiaval. Eselyes, hogy ott pl azonnal latta a babakat szuletes utan, esetleg oda is költözött hozzájuk segíteni, stb. , nálatok, mivel neked csak az anyósod, valószínűleg csak napokkal később lathatta, max vendegsegbe mehetett, stb. Ilyen elozmenyek után simán előfordulhat, hogy megkülönbözteti a gyerekeiteket. Nem jó ez, de nem tudsz vele mit csinálni,
2019. szept. 15. 07:48
9/47 anonim válasza:
Fontos lenne tudni milyen a viszonya a pároddal.
Ez a 150 ezres pénz minden szülinapkor oda lett adva?
Szerintem erről beszélj a férjeddel, meg az anyósoddal is, mert ez tényleg durva.
2019. szept. 15. 08:03
10/47 anonim válasza:
Milyen színvonalon éltek? És a férjed nővérének családja? Nem kell rögtön arra gondolni, hogy mélységesen utál. Az is lehet, hogy nekik jobban szükségük van a pénzre, és ezért lettek így kisegítve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!