Nálatok is vannak ilyen megkülönböztetések anyós
részéről az unokákkal szemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anyagias de azért szerintem amit anyósom csinál az nagyon nagy megkülönböztetés. Férjem nővérének van 2 lánya. 3 és 9 évesek. Születésükkor az anyjuknak adott 200.000ft-ot mindkettőnél. Azóta minden szülinapjukra 150.000 ft-ot ad természetesen az anyjuknak hogy vegye meg ami kell nekik.
Nos amikor a mi lányunk megszületett semmit nem hozott csak egy üveg almalevet. Lányunk 1. szülinapjára pedig vett egy 2000ft-os hintát.
Tényleg egyáltalán nem érdekelt sose az ilyesmi de azért nagyon rosszul esik, hogy ennyire szinte semmibe veszi a lányunkat.
"Szerintem erről beszélj a férjeddel, meg az anyósoddal is, mert ez tényleg durva."
Tok értelmetlen lenne ez a beszélgetés, főleg az anyóssal. Akármilyen igazságtalan is, mindenkinek a magánügye, higy kinek, mikor mit és ennyit ad ajándékba.
2019. szept. 15. 08:19
12/47 anonim válasza:
Amugy az is lehet, hogy a férjednek odaadja a pénzt (mint a nővérének), de ő elmismákolja, nem adja oda neked. (Ez csak egy tipp)
2019. szept. 15. 08:22
13/47 anonim válasza:
Ahogy írták, veled van baja. Lehet azt hiszi, hogy magadra költenéd a gyerek helyett. Lehet, hogy a lánya is azt csinálja, de benne bízik, benned meg nem.
2019. szept. 15. 08:30
14/47 anonim válasza:
Nem a gyerekkel van baja.
Az anyám is ezt csinálta,mert nem szerette a páromat.
Mi lányok vagyunk mindketten,de az ő gyerekeit halmozta el ajándékokkal.Az enyémnek még néha a szülinapját is elfelejtette.
2019. szept. 15. 08:44
15/47 anonim válasza:
Anyósnak van egy barátnője, popónyalója, az ő gyerekének a 8. szülinapjára 20000 ft- ot adott. A kislányom 3. szülinapjára és a fiam névnapjára összesen egy 1000 😂😂
2019. szept. 15. 08:45
16/47 anonim válasza:
Anyosom 5 millió forintot adott a másik unokának a lakásvásárláshoz. A lányim igaz kissebb, nem aktuális még ez, de egy fillért nem kapott. Igéretet igen, hogy majd.... Én ezt nem tartom korrektnek.
2019. szept. 15. 08:47
17/47 anonim válasza:
16!
Aztán ez ugyan miért nem korrekt? A másik unoka felnőtt. Ha az pl egy autót kapott volna a 18. születésnapjára, akkor a te kisgyerekednek is az kell mondjuk az 5.-re?
2019. szept. 15. 08:50
18/47 anonim válasza:
Igen, nálunk is van ilyen. Anyósom a vér szerinti gyerekei és unokái között tesz óriási különbséget (nem csak anyagilag), apósom pedig a felesége gyerekeit és unokáját helyezi a saját gyerekei és unokája elé. Sajnálom a férjem. Szerencsére én nem ilyen korcs családban nőttem fel.
2019. szept. 15. 08:54
19/47 anonim válasza:
17- es. Azért nem korrekt mert a másik unoka megkapta a pénzt, a lányom meg nem. Ugyanannyit betehetett volna a nevére a bankba és megkapja 18 évesen ( mielőtt azt feltételeznéd hogy nekem kell a pénz).De egyébként nekem nem gond, szerencsére nem lesz szükség anyósom pénzére, keresünk annyit. Persze azt csinál a pénzével amit akar de ha valami nyüge van minket rángat, nem a másik gyereket vagy a megajándékozott unokát. Mondjuk azóta a segitségből visszavettem, mert én meg az időmmel csinálok amit akarok.
2019. szept. 15. 09:00
20/47 anonim válasza:
19!
Hát ez így nettó baromság. Majd megkapja a gyereked a maga ajándékát, ha annyi idos lesz. Ha esküvője lett volna a másiknak, akkor a nászajándékot is meg kellene hoyg vegye a nagymama az 5 evesnek?????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!