Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nálatok is vannak ilyen...

Nálatok is vannak ilyen megkülönböztetések anyós részéről az unokákkal szemben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok anyagias de azért szerintem amit anyósom csinál az nagyon nagy megkülönböztetés. Férjem nővérének van 2 lánya. 3 és 9 évesek. Születésükkor az anyjuknak adott 200.000ft-ot mindkettőnél. Azóta minden szülinapjukra 150.000 ft-ot ad természetesen az anyjuknak hogy vegye meg ami kell nekik.

Nos amikor a mi lányunk megszületett semmit nem hozott csak egy üveg almalevet. Lányunk 1. szülinapjára pedig vett egy 2000ft-os hintát.

Tényleg egyáltalán nem érdekelt sose az ilyesmi de azért nagyon rosszul esik, hogy ennyire szinte semmibe veszi a lányunkat.

2019. szept. 15. 00:48
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintem erről beszélj a férjeddel, meg az anyósoddal is, mert ez tényleg durva."

Tok értelmetlen lenne ez a beszélgetés, főleg az anyóssal. Akármilyen igazságtalan is, mindenkinek a magánügye, higy kinek, mikor mit és ennyit ad ajándékba.

2019. szept. 15. 08:19
 12/47 anonim ***** válasza:
39%
Amugy az is lehet, hogy a férjednek odaadja a pénzt (mint a nővérének), de ő elmismákolja, nem adja oda neked. (Ez csak egy tipp)
2019. szept. 15. 08:22
 13/47 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy írták, veled van baja. Lehet azt hiszi, hogy magadra költenéd a gyerek helyett. Lehet, hogy a lánya is azt csinálja, de benne bízik, benned meg nem.
2019. szept. 15. 08:30
 14/47 anonim ***** válasza:
90%

Nem a gyerekkel van baja.

Az anyám is ezt csinálta,mert nem szerette a páromat.

Mi lányok vagyunk mindketten,de az ő gyerekeit halmozta el ajándékokkal.Az enyémnek még néha a szülinapját is elfelejtette.

2019. szept. 15. 08:44
 15/47 anonim ***** válasza:
79%
Anyósnak van egy barátnője, popónyalója, az ő gyerekének a 8. szülinapjára 20000 ft- ot adott. A kislányom 3. szülinapjára és a fiam névnapjára összesen egy 1000 😂😂
2019. szept. 15. 08:45
 16/47 anonim ***** válasza:
30%
Anyosom 5 millió forintot adott a másik unokának a lakásvásárláshoz. A lányim igaz kissebb, nem aktuális még ez, de egy fillért nem kapott. Igéretet igen, hogy majd.... Én ezt nem tartom korrektnek.
2019. szept. 15. 08:47
 17/47 anonim ***** válasza:
76%

16!

Aztán ez ugyan miért nem korrekt? A másik unoka felnőtt. Ha az pl egy autót kapott volna a 18. születésnapjára, akkor a te kisgyerekednek is az kell mondjuk az 5.-re?

2019. szept. 15. 08:50
 18/47 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nálunk is van ilyen. Anyósom a vér szerinti gyerekei és unokái között tesz óriási különbséget (nem csak anyagilag), apósom pedig a felesége gyerekeit és unokáját helyezi a saját gyerekei és unokája elé. Sajnálom a férjem. Szerencsére én nem ilyen korcs családban nőttem fel.
2019. szept. 15. 08:54
 19/47 anonim ***** válasza:
30%
17- es. Azért nem korrekt mert a másik unoka megkapta a pénzt, a lányom meg nem. Ugyanannyit betehetett volna a nevére a bankba és megkapja 18 évesen ( mielőtt azt feltételeznéd hogy nekem kell a pénz).De egyébként nekem nem gond, szerencsére nem lesz szükség anyósom pénzére, keresünk annyit. Persze azt csinál a pénzével amit akar de ha valami nyüge van minket rángat, nem a másik gyereket vagy a megajándékozott unokát. Mondjuk azóta a segitségből visszavettem, mert én meg az időmmel csinálok amit akarok.
2019. szept. 15. 09:00
 20/47 anonim ***** válasza:
69%

19!

Hát ez így nettó baromság. Majd megkapja a gyereked a maga ajándékát, ha annyi idos lesz. Ha esküvője lett volna a másiknak, akkor a nászajándékot is meg kellene hoyg vegye a nagymama az 5 evesnek?????

2019. szept. 15. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!