Hol aludnátok a babával?
Leginkább téged visel meg, téged fáraszt ki. Alig alszol, és még mindig másik ágyban is fekszel.
Sok ez.
Én megmondanám neki, hogy jöjjön ő.
Te NEM AKARSZ anyósál aludni, ne fogd a babára, mert neki tök mindegy.
Ha az anyós környezete is tiszta, rendezett, akkor nyugodtan alhattok ott is a gyerekkel!
A férjed valahogy kimaradt a történetből, aki valószínűleg a saját anyjánál szeretne aludni.
Elfelezitek az ott alvást, ilyen egyszerű!
Istenem, ezek a követelőző elvárások, meg a versengés, hogy hol kell aludni, és ha nem ugyanannyiszor, akkor megint megy a balhé.
Nekem erről szólt a gyerekkorom, a nagymamák egymással rivalizáltak meg versenyeztek, hogy ki hol mennyiszer alszik és hujujuj. Persze mindenki más városban élt, szóval arról szólt az életünk, hogy állandóan mentünk hétvégéken, és még így is folyton ment a nyivákolás, hogy az egyiktől már délelőtt eljöttünk, és valahogy megtudta, hogy a másik nagymamánál meg ott maradtunk délutánig. Szerintem nem is érdekeltük őket, csak számolgatták, hogy kinél mennyit vagyunk meg mennyit ettünk. (Ja, az is folyton ment, hogy biztos a másik mamánál többet eszünk. bzmg....)
Dédunokáknál meg ha ott van a dédunoka, az idegesítő meg miért sír, az már tényleg csak számolgatásra kell, hogy legyen mivel felvágni a szomszédasszonynak, de maga a gyerek lehetőleg ne jöjjön. Engem is folyton kapacitálnak, hogy szüljek már nekik dédunokát. Hát, mondom, szüljél te, én nem dédunokát szülök, hanem gyereket.
De úgy megkönnyebbültem, mikor felnőttem, és tiszta szívből mondhattam, hogy NEM. MEGYEK. SEHOVA. OTT. ALUDNI.
Nalunk nincs gyerek de sogoromeknal igen.
Ök külföldön elnek,evente 3-4 szer jönnek haza 1-2 hetre
1km-re lakik egymastol a 2 nagyszülök.
Ott is nagymamak között megy a harc
Anyosom allandoan papákol h mar reggel viszik a masik mamahoz a gyereket.
Akkor az a baja ha csak este mennek hoztajuk
Masnap az a baja h a gyerek nem nala alszik,alig latja...
A masik mama is kisajatitja maganak!
Szoval nem az a lenyeg hol jo a babanak!!
A lenyeg te vagy!!Te hol aludnal szivesebben😊
Nem gaz ha nem akarsz az anyosnal,nem mindenkinek van tündi bündi anyosa...
A lenyeg h te nyugodt legyel,biztonsagban erezd magad
mert a baba ezt erzi
Ha feszengsz ejjel az anyosnal elhiheted a babad vegig orditja az ejszakat mert erzi h te nyugtalan vagy...
Mivel én a családi béke híve vagyok, amit a 20 éve tartó jó házasságom is bizonyít, biztos, hogy nem hisztiznék, ha egy szökőévben egyszer az anyósnál (is) kellene aludnom, ha ott is megfelelőek erre a körülmények.
Ebbe nem hal bele senki, viszont ha minden szirszaron csak a kifogást emeljük az anyóssal kapcsolatban, akkor komolyabb kérdésben hiteltelenek leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!