Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hol aludnátok a babával?

Hol aludnátok a babával?

Figyelt kérdés
A két nagyszülő egy városba lakik közel viszonylag egymáshoz. Mi másik városba , most 3hos a babának es megyünk hozzájuk , én a szüleinél szeretnek lenni inkább de anyós elvárja hogy ott is aludjunk. Na most szerintetek mennyire viseli meg a gyereket a mindig mashol alvás? Meg se szokja az egyik helyet már mehetünk a másikra ... csak szerintem nem jó így? De megsérteni se akarom, mert ha ott nem alszunk akkor kb megutál( bár Igy se kedveljük egymást túlzottan azért se akarok ott lenni )

##nagyszülő ##anyós
2019. aug. 5. 21:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Semmi baja nem lesz a gyereknek...
2019. aug. 5. 21:37
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
3 hónaposan még fel se fogja, mi zajlik körülötte.
2019. aug. 5. 21:51
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Leginkább téged visel meg, téged fáraszt ki. Alig alszol, és még mindig másik ágyban is fekszel.

Sok ez.

Én megmondanám neki, hogy jöjjön ő.

2019. aug. 5. 22:00
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Felnőtt vagyok, nem alszom senkinél.
2019. aug. 5. 22:02
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Három hónapos babával leginkább otthon kell aludni. Szüleid, anyósodék jöjjenek látogatóba, nem pedig fordítva.
2019. aug. 5. 22:05
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy 3 hónapos babának az anyukájára van szüksége leginkább. Ha az ott van vele, akkor akár a parkban is aludhattok.
2019. aug. 6. 00:38
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Te NEM AKARSZ anyósál aludni, ne fogd a babára, mert neki tök mindegy.

Ha az anyós környezete is tiszta, rendezett, akkor nyugodtan alhattok ott is a gyerekkel!

A férjed valahogy kimaradt a történetből, aki valószínűleg a saját anyjánál szeretne aludni.

Elfelezitek az ott alvást, ilyen egyszerű!

2019. aug. 6. 09:57
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Istenem, ezek a követelőző elvárások, meg a versengés, hogy hol kell aludni, és ha nem ugyanannyiszor, akkor megint megy a balhé.

Nekem erről szólt a gyerekkorom, a nagymamák egymással rivalizáltak meg versenyeztek, hogy ki hol mennyiszer alszik és hujujuj. Persze mindenki más városban élt, szóval arról szólt az életünk, hogy állandóan mentünk hétvégéken, és még így is folyton ment a nyivákolás, hogy az egyiktől már délelőtt eljöttünk, és valahogy megtudta, hogy a másik nagymamánál meg ott maradtunk délutánig. Szerintem nem is érdekeltük őket, csak számolgatták, hogy kinél mennyit vagyunk meg mennyit ettünk. (Ja, az is folyton ment, hogy biztos a másik mamánál többet eszünk. bzmg....)

Dédunokáknál meg ha ott van a dédunoka, az idegesítő meg miért sír, az már tényleg csak számolgatásra kell, hogy legyen mivel felvágni a szomszédasszonynak, de maga a gyerek lehetőleg ne jöjjön. Engem is folyton kapacitálnak, hogy szüljek már nekik dédunokát. Hát, mondom, szüljél te, én nem dédunokát szülök, hanem gyereket.

De úgy megkönnyebbültem, mikor felnőttem, és tiszta szívből mondhattam, hogy NEM. MEGYEK. SEHOVA. OTT. ALUDNI.

2019. aug. 6. 11:05
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

Nalunk nincs gyerek de sogoromeknal igen.

Ök külföldön elnek,evente 3-4 szer jönnek haza 1-2 hetre

1km-re lakik egymastol a 2 nagyszülök.

Ott is nagymamak között megy a harc

Anyosom allandoan papákol h mar reggel viszik a masik mamahoz a gyereket.

Akkor az a baja ha csak este mennek hoztajuk

Masnap az a baja h a gyerek nem nala alszik,alig latja...

A masik mama is kisajatitja maganak!

Szoval nem az a lenyeg hol jo a babanak!!

A lenyeg te vagy!!Te hol aludnal szivesebben😊

Nem gaz ha nem akarsz az anyosnal,nem mindenkinek van tündi bündi anyosa...

A lenyeg h te nyugodt legyel,biztonsagban erezd magad

mert a baba ezt erzi

Ha feszengsz ejjel az anyosnal elhiheted a babad vegig orditja az ejszakat mert erzi h te nyugtalan vagy...

2019. aug. 6. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Mivel én a családi béke híve vagyok, amit a 20 éve tartó jó házasságom is bizonyít, biztos, hogy nem hisztiznék, ha egy szökőévben egyszer az anyósnál (is) kellene aludnom, ha ott is megfelelőek erre a körülmények.

Ebbe nem hal bele senki, viszont ha minden szirszaron csak a kifogást emeljük az anyóssal kapcsolatban, akkor komolyabb kérdésben hiteltelenek leszünk.

2019. aug. 6. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!