Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek nem undorító...

Szerintetek nem undorító állat a ló?

Figyelt kérdés

Annyira csúnya és gusztustalan!!!

Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!

Más nem utálja őket???

2010. dec. 16. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom őket.

Csodálatosak, harmonikusak, és különleges illatuk van.

Volt már dolgom akaratosabbal, volt dolgom olyannal, aki odafigyelt az apró gyerekekre, és még törődőbb volt velük, mint a felnőttekkel, és volt dolgom olyannal, akit csak kérnem kellett, és tette, amit kértem.

A legcsodálatosabb állatok közé tartoznak, és meghálálják, ha jól bánnak velük :)

2011. jan. 3. 23:42
 62/73 anonim ***** válasza:
100%

Melengessük szíveinket :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sokféle ló: sokféle testalkat, fejforma és temperamentum. Előbb-utóbb mindenki megleli a kedvencét.

2011. jan. 3. 23:59
 63/73 anonim ***** válasza:
26%
Szentem is undik főleg ha kocsival vagy mögötük és fi*gik...
2011. jan. 4. 13:28
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
ari
2011. jan. 4. 19:46
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
aranyosabb állat, mint TE
2011. jan. 4. 19:47
 66/73 anonim ***** válasza:

ti nem szoktatok f*ngani ba*d+????

fogadok ha otthon vagy ti is eleresztetek egyet kettőt, ami márpedig nem éppen nemesgáz!

2011. jan. 5. 18:14
 67/73 anonim ***** válasza:

jó szánalmasak vagytok.sok gyerekes idióta

énis félek a lovaktól, attól hogy fejberugnak vagy leharapják az orromat ... de attól még nem csúnyák, és attól még hogy ti annak gondoljátok, elfogadhatnátok hogy más nem. ez a kérdés egy baromság

2011. jan. 5. 21:20
 68/73 anonim ***** válasza:

13:28-nak!

Akkor neked az nem undi amikor felszáll a vonatra olyan ember ( legyen az hajléktalan vagy nem ) amelyik összeszarta vagy összepisálta magát, és bűzlik az egész kocsi tőle?????

Az nem undi amikor te fingasz? Mert te is emlős vagy és te is fingasz!!!!

Szerintem az az undirító, hogy vannak ilyen felfogásúak!!!

2011. jan. 6. 00:46
 69/73 anonim ***** válasza:

21:20

Végre egy okos ember!!Én imádom a lovakat...Nem bánom ha fingik vagy éppen mást csinál.Ti nem szoktatok fingani??:O

2011. jan. 19. 13:37
 70/73 anonim ***** válasza:

Több mint 20 évig dolgoztam lovakkal,az egész életemet a lovazásra tettem fel,akárcsak a férjem,aki zsokéként kezdte a galoppon,és 40 év lovazás után most megy nyugdíjba.

Engem konkrétana 20 év alatt semmilyen komoly baleset nem ért a lovak hibájából,egyszer lépett egy a lábamra,és egy másik megharapott.

Nem bántanak!Nekik több okuk van félni tőlünk,lásd pl.nemzetközi vágólószállítás borzalmai.

2011. jan. 27. 00:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!