19:36-os vagyok!És azt nem felejtetted el hogy vannak lovasterápiásk??Ha egy undorító büdös állat lenne aki rúg és ledob akkor egy értelmi vagy mozgás fogyatákos gyereket felültetnének rá??És azt nem hallottad hogy volt egy néma kislány aki nem beszélt apja halála után 5 évig és az anyja elvitte lovagolni.A lovaglás után ELKÖSZÖNT a lótól az anyuka anyira meghatódott , hogy azonnal megvette kislányának a lovat!!
2010. dec. 17. 19:44
32/73 A kérdező kommentje:
22:34 és 22:48! Rátok szüksége van a társadalomnak:D
Egyébként meg szegény kislány, megvették neki a lovat...
Na jó, nem persze örülök, hogy neki bejött, de ha én lennék olyan helyzetben akkor valószínűleg észrevehetően romlana az állapotom a lovasterápia (vagy mi) után.
2010. dec. 17. 20:40
33/73 anonim válasza:
Undorító az, amire ha ránézek undorodom tőle, mondjuk egy tetem (jelzőt nem írnék), azaz nem is kell vele kapcsolatba kerülnöm.
Egy ló nem undorító, más kérdés, ha azt mondod, nem szeretnék vele kapcsolatba kerülni, félek tőle, mert nem értesz hozzá, nem tudod "kezelni".
2010. dec. 18. 15:59
34/73 anonim válasza:
én szeretem lovakat nekem nem ronda undorito sok fajtája szebb
2010. dec. 19. 08:43
35/73 anonim válasza:
Én imádom a lovakat! Szerintem gyönyörű, értelmes állatok. A szagukról annyit... falun nőttem fel, a házunk előtt rendszeresen potyogtattak, úgyhogy nekem hozzátartozik a falusi levegőhöz (ahogy a csirkeszar- meg a kutyaszarszag is).
Mit meg nem adnék, ha lenne egy lovam!
2010. dec. 19. 15:22
36/73 anonim válasza:
Aki undorítónak tartja a lovakat az... Szerintem nagyon is szépek és nem értem mi az undorító bennük. A KÍGYÓK MEG A HÜLLŐ NA AZOK AZ UNDORÍTÓÓÓÓÓK!!!!!!!
2010. dec. 19. 18:28
37/73 anonim válasza:
Az az undorító aki mondja!!!!
Meg a férgek amiket el kell taposni!!!
2010. dec. 20. 16:01
38/73 anonim válasza:
Az, hogy nem büdös az kamu. Én is lovaztam évekig, jó, hogy ott nem zavart, de mikor hazamentem bűzlött tőlem az egész lakás. Azonnal mosni kellett a ruhákat, mert ha csak a szennyesbe teszem, nem lehet megmaradni a fürdőben.
2010. dec. 20. 16:27
39/73 anonim válasza:
Az ha a kígyóra, vagy a pókokra mondod hogy így undorító meg úgy gusztustalan azt megértem (bár én kígyó fan vagyok). Egyszer testvérem lovagolt egyen, és a lovat megcsípte egy dongó, és ledobta a testvérem. Eltört a kulcscsontja, mégis szereti őket, és nem haragszik rályuk. Meg hallottam olyat, hogy egy lány és lova kimentek az erdőbe, ahol belefutottak egy mérgeskígyóba. A ló felágaskodott a kislány leesett és elájult. Később felébrett és látta hogy a ló elüldözi a kígyót. Pedig köztudott hogy a lovak nagyon is félnek a kígyóktól. És vajon a ló mit gondol rólad?
2010. dec. 20. 18:47
40/73 anonim válasza:
Ez kész! Csak nevetni tudok a kérdéseden xDxDxD De mind1, nem hibáztatlak, mindenkinek más az izlése, De viszont igazán sajnálom, hogy nem veszed észre a Ló szépségét, nem is tudom, hogy ember vagy-e akkor...bocs. ( Egy kicsit igényesebben is fogalmazhattál volna)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!