Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek nem undorító...

Szerintetek nem undorító állat a ló?

Figyelt kérdés

Annyira csúnya és gusztustalan!!!

Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!

Más nem utálja őket???

2010. dec. 16. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%

És a kutyák, akik halálra martak embert?

Minden állattal lehet példát hozni, de valami mindegyik esetnem hibádzott a találkozásnál...

2010. dec. 16. 22:33
 22/73 anonim ***** válasza:
18%

én sem szeretem őket, csúnya állat, idétlenül hörög, nyerít, ahogy lengeti a farkát, állandóan fürdetni kell, mert ugye, "izzad, mint a ló", ocsmány az egész állat.

ráadásul EGYFOLYTÁBAN fingik.

2010. dec. 16. 22:34
 23/73 anonim ***** válasza:
93%
Nem, nekem tetszenek. Viszont azért én is tartok az olyan nagy áááááálatoktól. Szóval inkább messziről szeretem őket. :)
2010. dec. 16. 22:35
 24/73 anonim ***** válasza:
9%

22:18

ebben a fekete színben pláne ronda, főleg azzal az óriási farokszőrzetével.

nagyon gáz.

2010. dec. 16. 22:38
 25/73 anonim ***** válasza:
76%
Amikor a volt sógoromat megkérdeztem, szép -e ez a nő? Ő azt felelte: Szép csak egy ló tud lenni, a nő munkabíró.
2010. dec. 16. 22:39
 26/73 anonim ***** válasza:
90%
szerintem gyönyörűek, és nagyon okosak is. egyszer dolgoztam egy lovardában, én csutakoltam őket, és szerintem nem voltak büdösek. Volt egy hatalmas fekete, aminek lábujjhegyen sem értem el a gerincét, ő lehajolt hogy a nyakát is le tudjam csutakolni :) meg volt egy másik is, amit ha megöleltem, a vállamra hajtotta a fejét. én imádtam őket.
2010. dec. 16. 22:42
 27/73 anonim ***** válasza:
34%
Én osztom a véleményed kedves kérdező! Én sose voltam ló párti. Nem szeretem őket. A kutyát és a macskát kár egy lóval összehasonlítani mert kicsit mások. Inkább egy tehénnel vagy egy disznóval.
2010. dec. 16. 22:48
 28/73 anonim ***** válasza:
83%

,,Különben meg tök köcsög állat mert ledob magáról meg volt akinek leharapta az ujját... Más pedig "max." tolószékes lett."

És sok esetben megmentette gazdája életét.

Pl. az egyik csatában a fronton meghalt az összes katona egy kivételével, akit a lova vitt haza.

És arról nem tudsz írni kérdezni, hogy hány gusztustalan ember kínoz meg állatokat, saját fajtársát, csak mert az tök jó?

Egy ló szerinted azért rúg harap mert az szórakoztatja?

Kérdésedre a válasz:

A cigaretta és a maga alá hugyozó gusztustalan embernél nincsen büdösebb.

De a dirrekt provokáló kérdésednél nincsen UNDORÍTÓBB!!!!

2010. dec. 16. 23:54
 29/73 anonim ***** válasza:
88%
De van büdösebb. Az amit a borz rádspriccel. Elvileg a legbüdösebb vegyület a világon.
2010. dec. 17. 01:46
 30/73 anonim válasza:
100%
NEM ÉN IMMÁDOM ŐKKKET!!!!!!!!A lovak az életem nélkülük nem tudnék élni!Előlről cuki ha jól közelíted meg és nem ugrálsz nem rúg meg!!!Cuki és jó az illata.Az más dolog h félsz tőle.Én is féltem aztán elmentem egy táborba.Nem mertem bemenni mellé a box-ba a barátnőm bevitt.Megsimogattam lefürdettem stb...Nem mertem kézből etetni és a barátnőm arra is rávett.Nem mertem kikaparni a hátsó patáját de arra is rávett.Nem mertem kéz nélkül ügetni de az is sikerült csak egy kicsi bátorság kellet hozzá.Azóta van egy lovasfarmom15 lóval imádom őkett!
2010. dec. 17. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!