Meghallgatnám egy ló véleményét, rólunk, emberekről...
2010. dec. 23. 10:56
43/73 anonim válasza:
én is szívesen meghallgatnám az összes állatnak a véleményét az emberekről.biztos a nyomorék japánoknak is ugyan ez a véleményük a bálnákról meg a cápákról pedig azok az állatok tényleg nem büdösek.de hát az ilyesmi emberekből lesznek az állatkínzók...és aki azt írta hogy finom a lókolbász hogyha lónak született volna szívesen megnéztem volna azt az "irritáló" fejét hogy mit reagál amikor éppen azt látja ahogy a szülei sorra kerülnek a vágóhídon aztán árulják kolbász formájában a boltban.
ennyi...
2010. dec. 23. 15:29
44/73 anonim válasza:
akkor most ez hogy van...!?lefogadom hogy nem is ismered őket életedben nem voltál még lónak közelében,esetleg úton láttál sodrott lovat aminek volt "szaga".azt,még megérteném ha nem szeretnéd őket..de miért kell ilyeneket állítanod róluk??o.O én kiskorom óta szeretem/tisztelem őket.ugratok is és mondhatom az ilyen embereken nagyon feltudom húzni magam-.-"ja és ha pofán rúg az csak azért van mert nemértesz hozzájuk..
2010. dec. 23. 15:54
45/73 anonim válasza:
a ló egy szép, OKOS, és hasznos állat!
2010. dec. 23. 23:44
46/73 anonim válasza:
Egy állatra sem lehet ilyet mondani,hogy undorító! Minden teremtmény ha a maga módján is,de szép!! Az meg megint más dolog,hogy neked nem tetszik...ez van.
2010. dec. 24. 11:00
47/73 anonim válasza:
Egyetértek a kérdés kiírójának minden állításában.
DEVISZONT: a lovat meg lehet enni (nagyon finom a husa kolbászként), évekig lehet vele munkát végeztetni (mi a családi házunk összes alapanyagát lóval húzattuk el a tüzépről), el is lehet adni, ha már kidolgoztatta az ember.
2010. dec. 24. 11:46
48/73 Brigi ^^ válasza:
TE TELJESEN MEGŐRÜLTÉL??!!! A LÓ A LEGSZEBB ÁLLAT A VILÁGON!!! Talán csak nem találtad meg velük a közös hangot.
2010. dec. 25. 11:52
49/73 anonim válasza:
A ló:"Önteltség nélküli nemes jellem,
irigység nélküli barátság,
hiúság nélküli szépség.
szolgálatra kész, mégsem szolga."
/Ronald Duncan/
imádom a lovakat nincs tőlük szebb teremtmény:Az embernek nem sikerülhet minden, még az Istennek is
csak két dolog sikerült-a tavasz, meg a ló.”
2010. dec. 26. 18:36
50/73 anonim válasza:
Nincs az istállóillathoz fogható szag. Fenséges! A lovak pedig önmagukban csodálatosak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!