Szerintetek nem undorító állat a ló?
Annyira csúnya és gusztustalan!!!
Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!
Más nem utálja őket???
kiváncsi vagyok a képedre te szerencsétlen.
szerintem ha meglátnálak biztos évekig kerülgetne a hányinger, jólis jösz, ugyis rám férne némi fogyás.xD
szerinted te szebb vagy?
nekünkis van szagunk, csak nem érezzük te vadbarom!ha éreznéd sztem 100 h te lennél a legelső az öngyi sorban.
te 10000 undorítóbbvagy, h ieneket mondasz!
szerinted száz évvel ezelőtt mivel közlekedtek? kiscicákkal?
szvesenbedobnálak egy kosztümös filmbe, majd biztos gyalog járrnál a kútra délutánonként.
fiú vagy, vagy lány???(ha előbb mondat, nekemaztán lene ird mégegyszer, lusta voltam olvasnia komikat)
ha csaj biztos egy hülye kisp*csa lehetsz, aki oda van a cicákért, megmondom egy ló10000x hűségesebb mint egy hülye dög, csak a kajáért mgy oda:)
hameg pasi bizos vaami divathomár vagy, aki behúzza fülét farkát ha felemeli rád vki a kezed.
ennyi vagy, elször nézz tüörbe, aztán szidj másokat, ja és fürödj meg, és a bororválkozást isajánlom!!
szánalmas féreg, te is csak ember lehetsz!(sajnos ezt kell mondanom)
utolsó előtti: gyönyörű nagy barna szemeik vannak, igen!
és alókolbász undorító! én hánytam tőle!
a kutya sokkal finombann, szerintetek miért eszik a kínaiak? és miért vannak ien jó büféjük?:)
nekem a nővérem lábára lépted, de ugy, h az egész körme letört tőle..(persze ujranőtt, és semmi se ltszik a körmn) de nems zánt szánékból tette, hanem mert egyszerűen nem látta a nagy patáitól hova lépxd hány lovat lehet látni, h miútán felrúgja a gazdáját, nagyon röhög?
max a mesékben.
Nem is tudtam, hogy az elme osztályon van net!! :-O
De tök jó olvasni a kommenteket, igaz arra se méltatja a válaszolókat, hogy kommentálja.
Innen is látszik, hogy sok unalmas órái vannak a kérdezőnek.
Kérdező, ha megírod melyik intézetben vagy, akkor szólok pár szót az ápolóknak, hogy szórakoztassanak!
Hidd el nem fogsz többet unatkozni, és kamu kérdéseket feltenni!!!
"Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!"
igen,e zt nagyon értelmesen megfogalmaztad, kíváló ok, hogy gyűlöl egy lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!