Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek nem undorító...

Szerintetek nem undorító állat a ló?

Figyelt kérdés

Annyira csúnya és gusztustalan!!!

Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!

Más nem utálja őket???

2010. dec. 16. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%
sztem te beteg vagy! akkor biztosan a disznó jön be nálad...
2010. dec. 28. 12:20
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
Te is büdös vagy ha nem mosakszol.
2010. dec. 29. 18:52
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

kiváncsi vagyok a képedre te szerencsétlen.

szerintem ha meglátnálak biztos évekig kerülgetne a hányinger, jólis jösz, ugyis rám férne némi fogyás.xD

szerinted te szebb vagy?

nekünkis van szagunk, csak nem érezzük te vadbarom!ha éreznéd sztem 100 h te lennél a legelső az öngyi sorban.

te 10000 undorítóbbvagy, h ieneket mondasz!

szerinted száz évvel ezelőtt mivel közlekedtek? kiscicákkal?

szvesenbedobnálak egy kosztümös filmbe, majd biztos gyalog járrnál a kútra délutánonként.

fiú vagy, vagy lány???(ha előbb mondat, nekemaztán lene ird mégegyszer, lusta voltam olvasnia komikat)

ha csaj biztos egy hülye kisp*csa lehetsz, aki oda van a cicákért, megmondom egy ló10000x hűségesebb mint egy hülye dög, csak a kajáért mgy oda:)

hameg pasi bizos vaami divathomár vagy, aki behúzza fülét farkát ha felemeli rád vki a kezed.

ennyi vagy, elször nézz tüörbe, aztán szidj másokat, ja és fürödj meg, és a bororválkozást isajánlom!!

szánalmas féreg, te is csak ember lehetsz!(sajnos ezt kell mondanom)

2010. dec. 29. 18:57
 54/73 anonim ***** válasza:
0%
Én nem bírom őket. Nagy gülü, bamba szemeik vannak, és akárki, akármit mond, tényleg nem illatosak. Ellenben a lókolbász igen finom.
2010. dec. 30. 17:35
 55/73 NINA1111 válasza:
100%
Édes drága Bucimucikám! Ha nem vetted volna észre hogy ő egy állat,nem pedig ember! Ilyeneket ne beszélj mert még te is születhettél volna lónak és ezt mondják rólad! Jólesne? Mert szerintem nem! Aki azt mondja hogy undorító,az magára vessen! Aki azt hogy nem undorító az egy jóember!
2010. dec. 30. 19:17
 56/73 anonim ***** válasza:
0%

utolsó előtti: gyönyörű nagy barna szemeik vannak, igen!

és alókolbász undorító! én hánytam tőle!

a kutya sokkal finombann, szerintetek miért eszik a kínaiak? és miért vannak ien jó büféjük?:)

2010. dec. 30. 20:16
 57/73 anonim válasza:
100%
a lo a leg tisztabb allat es nem kell felni tole a magyarok os allata is az volt a lo nem bant csak ha megijesztik egyszer a labamra lepett de csak azert mert megijedt
2010. dec. 31. 17:45
 58/73 anonim ***** válasza:

nekem a nővérem lábára lépted, de ugy, h az egész körme letört tőle..(persze ujranőtt, és semmi se ltszik a körmn) de nems zánt szánékból tette, hanem mert egyszerűen nem látta a nagy patáitól hova lépxd hány lovat lehet látni, h miútán felrúgja a gazdáját, nagyon röhög?

max a mesékben.

2010. dec. 31. 19:09
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy az elme osztályon van net!! :-O

De tök jó olvasni a kommenteket, igaz arra se méltatja a válaszolókat, hogy kommentálja.

Innen is látszik, hogy sok unalmas órái vannak a kérdezőnek.

Kérdező, ha megírod melyik intézetben vagy, akkor szólok pár szót az ápolóknak, hogy szórakoztassanak!

Hidd el nem fogsz többet unatkozni, és kamu kérdéseket feltenni!!!

2011. jan. 1. 10:12
 60/73 anonim ***** válasza:
53%

"Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!"

igen,e zt nagyon értelmesen megfogalmaztad, kíváló ok, hogy gyűlöl egy lovat.

2011. jan. 1. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!