Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek nem undorító...

Szerintetek nem undorító állat a ló?

Figyelt kérdés

Annyira csúnya és gusztustalan!!!

Előlről olyan irritáló a feje hátul meg pofánrúg oldalról meg csak simán a hányinger kerülget meg még büdös is!

Más nem utálja őket???

2010. dec. 16. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
90%

Én 8 éves korom óta lovagolok és tudom, hogy milyen okos, hűséges állatok.

A szépség relativ. Én gyönyörűnek, fenségesnek tartom őket, te nem. Ezen nem vitatkozok, nincs értelme, bármennyire nem értek egyet veled és tartom túlzásnak, hogy hányingered van tőlük.

Nem tudom hol láttál lovakat, de ha ápolt, jól tartott, rendszeresen csutakolt lovakat voltak, azok nem lehettek büdössek.

2010. dec. 16. 22:20
 12/73 anonim ***** válasza:
91%

Az a ló hibája, hogy ledobta az embert???

Nem kell a szájába dugni a kezedet, és akkor nem harapja le...

13/73 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ökérség amiket írsz... már ne haragudj de nem tudom miért írsz ilyeneket egy állatról aki mindent ösztönből csinál... és talán meg te is lehetsz büdös meg minden... az állat az állat és nem gondolkodik amikor belerúg valakibe hanem megijed vagy ilyesmi tehát nem az ő hibája de amikor egy ember odamegy és bosszantja akkor az meg is érdemli hogy felrúgja... és ilyet meg tényleg nem kéne íni....
 14/73 anonim ***** válasza:
4%

Már hogy ne lenne büdös?

Egy macska nem büdös, már a kutya is az. a ló meg főleg, kifejezetten undormány.

2010. dec. 16. 22:21
 15/73 Kriszti83 ***** válasza:
94%
Ízlések és pofonok. Te nem szereted a lovakat, más meg más állatokat nem szeret. Nekem nincs bajom a lovakkal.
2010. dec. 16. 22:23
 16/73 anonim ***** válasza:
88%
Am ha leesel a lóról, próbál nem rád lépni. Inkább megsérül, minthogy rád lépjen.
 17/73 anonim ***** válasza:
82%

a kutya is meg tud harapni!

a kutya is képes olyan sérüléseket okozni, ami következtében egy végtag bánhatja.

a kutya is büdös, ha nincs ápolva.

a kutyától f@sza kis veszettséget is kaphatsz.

meg kell őket érteni, és tudni kell kezelni, és irányítani őket. Érdekes, engem még sosem dobott le.

18/73 anonim ***** válasza:
64%
Büdös. Amúgy nem értem, hogy mi azon a fura, ha te nem tartod szépnek. Van akinek a gyíkok gyönyörűek már meg bottal sem piszkálná meg.
 19/73 anonim ***** válasza:
83%

Milyen hülye kérdés!!!

Zuhanyzás és fogmosás után biztos nem büdös a ló... Én a büdös embereket utálom, és azokat, akiknek irritáló a feje vagy pofánrúg. Az ilyenektől a hányinger kerülget. :)

Te is büdös vagy, ha nem fürdesz.

2010. dec. 16. 22:25
 20/73 anonim ***** válasza:
86%

kedves kérdező (kis szívem)

azzal h leszázalékolod a hozzászólásomat, rendkívül megsértesz... (haha)

de csak h tudd.

ha nem baszogatod a lovat, vagy egy másik ember nem rontotta el, akkor nem harap meg. Nem tudom h tanultad e, de a ló növényevő. Ja, és mivel a ragadózók volt h megtámadták őket, ezért kicsit félősek, érzékenyek...

és az is elég csúnya tévhit h ledobja a lovasát. többnyire csak segít neki leesni. Lenne kicsit jobb ülése a lovasnak, nem esne le.

Több mint 14 év lovazás alatt csak egy olyan lóval találkoztam, aki segített a lovasának földet érni...

2010. dec. 16. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!