Kerti tavamat egy (vagy mindig más) gém látogatja hal lopás céljából, mit lehetne tenni ellene?
Bocs, de ez ritka ostoba válasz volt.
A koipontyaim félméteresek, és mint mondottam 17 db van belőlűk. A koi nem akváriumi hal. Ugyanakkorára nő meg mint a vadponty.
Kedves előző válaszoló!
Nem neked mondtam, hanem a kérdés kiírójának!
Ugyanis ő nem mondta, hogy milyne hal van been és, hogy hány darab.
De mindegy.
Látom neked is nagyon megy a szövegértés.
Aki a háza mellé kis tavacskát épíz az többnyire két féle halat tart benne. Koipontyot és aranykárászt.
Mindkettő kifejezetten tavi hal, színpompájuk és kezességük miatt tartják őket. Mindegy kinek írtad, akkor is rossz ötlet.
Ha valami vad halakkal lenne teli a tava akkor nem aggodalmaskodna a gém miatt, egyrészt mert azokat nehezebben fogja meg, könnyebb pótolni és kötődés se alakul ki hal és ember között.
Csak annyi, a 2 pontyon veszekedőnek, hogy a hal akkorára nő meg, amennyire az élettere engedi...
Egyébként meg, igen, szerintem most, amikor korán még sötét van, a mozgásérzékelő reflektor az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!