Bölcsis gyerekek anyukái, mennyire jellemző a lopás a bölcsiben?
A környékünkön ilyet még nem halllottam, nálunk sincsen ilyen de a lányom magán bölcsődébe jár.
Olyan viszont már volt, hogy zoknit, bugyit ha cserélni kellett rossz zsákba dugtak a gondozó nénik,és hazahoztuk a többi sajáttal együtt,de azt vissza is adtuk,hoyg nem a miénk.
Hát ige a lopás nem egyenlő a cserével és a tévedéssel. én is volt már olyan, hogy nem a saját kabátjában vittem haza a kislányomat. Két egyforma kabát, gondolom leesett és így tették vissza. A zsebében lévő dolgokról vettük észre, hogy baj van. Másnap visszavittük.
Gödöllő
Nálunk sem volt még ilyen, de szerintem nem is lesz.
Tényleg minden ki van pakolva mindenkinek és nem lopja el senki sem.Ez attól is függ milyenek a szülők és azok akik a gyerekekért járnak.A mi csoportunk meg a belső csoport nagyon jó.Mindegyik szülő tisztességes,rendes,senkinek eszébe nem jutna lopni.
2 évig járt bölcsibe a lányom és soha semmilyen lopásról nem hallottam. Sem velünk nem történt, sem a többi bölcsitársával.
Semmibe soha nem kellett belerajzolni a jelét, mindig tudták a gondozónők, melyik ruha kié a csoportban. Persze véletlen cserék voltak, de azok mindig visszakerültek a helyükre, a gazdájukhoz.
Bp. 22. kerületi bölcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!