Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote2-n tényleg oda kell...

Porcukormókus kérdése:

Sote2-n tényleg oda kell figyelni a személyes dolgainkra, mert sok a lopás? Ez igaz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól tartok, hogy ez bármelyik magyar kórházra igaz lehet illetve az is, hogy sehol nem vállalják az általad bevitt tárgyakért. Pár éve volt egy balesetem, az első nyilatkozat amit aláírattak velem arról szólt, hogy az általam bevitt értéktárgyakért nem vállalják a felelősséget.
2011. jún. 5. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Már csak azért is tartom durvának ezt a dolgot, mert ugye itt a látogatók nem mehetnek be a szobákba, tehát marad a többi anyuka.. Hihetetlen.
2011. jún. 5. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát igen ez sajnos minden kórházra igaz.
2011. jún. 5. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Én ez miatt is választottam az egy ágyast. (ha lehetőséged van rá, ajánlom akár elő babánál is, én is az elsőt szültem)

Sajnos több ismerősömet meglopták. Egyik barátnőm szobatársa egy hajléktalan nő volt, akit szülés után sem fürdettek meg 3 napig... mikor barátnőm 3. nap szóvá tette hogy büdös van, akkor "kedvesen" kikelve közölte a nővér, hogy neki is ugyanolyan joga van ott lennie, mint bárki másnak.

Aztán lopáson kapták...

2011. jún. 5. 15:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Jól hangzik..
2011. jún. 5. 16:05
 6/10 anonim válasza:
Én ott szültem ikerbabáimat lassan egy éve és nem tapasztaltam ilyet. Voltam a patológián és a gyerekosztályon is és semmim nem tűnt el.Lehet én szerencsés voltam de szerintem nem baj ha nem visztek be értékes dolgokat a kórházba.
2011. jún. 6. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:

2 éve és most februárban is ott szültem, és nem tapasztaltam ilyet. Sőt, volt aki laptopot is vitt (mondjuk nem a gyermekágyra hanem a terh.patológiára). Amíg bent voltam egyszer sem hallottam ilyet.

Amúgy ha elő is fordul, ez minden kórházra igaz.

2011. jún. 6. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezért szokták mondani, hogy értéket, iratokat nem vigyen az ember a kórházba.
2011. jún. 6. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak:szüléshez-meg amúgy is-iratokat MUSZÁJ bevinni.
2011. jún. 9. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyeltünk arra, hogy sose legyen üres a szoba, mindig maradjon bent valaki, pl. ebéd alatt, és én vittem magammal a táskámat is, ha mentem valahová, előtte bepakoltam az értékesebb cuccaimat.
2011. jún. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!