János Kórházban (vagy máshol) zárhatók az egyszemélyes fizetős szobák? Állítólag nagyon sok a lopás és félek, hogy amíg kimegyek a kötelező sétára, eltűnik valami.
Mármint a Jánosban sok a lopás állítólag? Én ott fogok szülni, barátnőm ajánlotta, nem hallottam ilyesmiről. Bár laptopot se nagyon szoktak bevinni. Remélem szerencséd lesz.
Offoltam, ne haragudj.
Amikor az ismerősöm volt bent-igaz nem egyágyas szobában-
a laptopot leadta a nővéreknek éjszakára, vagy amikor vizsgálatra kellett mennie. A többi apróságot pedig vitte magával mindenhova.
Kórházakban nem zárhatóak a szobák. Ez nem szálloda, itt az orvosoknak, nővéreknek ki-be kell járkálniuk.
Képzeld csak el ha valaki csak egyedül szeretne maradni, vagy éjszakára magára zárja az ajtót, hogy míg alszik ne lopják meg. Rosszul lesz, elájul és senki se tud bemenni hozzá segíteni.
Nagyobb értéket add le a nővérnél. Kisebb dolgokat ha van, tedd be a széfbe (elvileg annak már mindenhol kell lennie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!