Kinek milyen cicusa van? Képet kérek szépen ha lehet. (többi lent)
Figyelt kérdés
hellosztok!nekem még nincs cicám de szeretnék egyet örökbe fogadni menhelyről:)csak még meg beszélem édes anyámal meg édes apámal hogy mit szólnak egyeltalán hozzá.kiváncsi vagyok kinek milyen kis drága cicuskája van,ha valaki megtisztelne és képet rakna fel a cicájáról én lennék a legboldogabb ember hogy ennyien szeretik a cicákat:) mondjuk nekem mindenféle állat a boldogságom....:Djah meg ki mivel eteti,itatja,stbb minden érdekel ami a cicával kapcsolatos pl:mit engednek mit nem neki mit kap enni stb......és igy tovább.....2010. júl. 1. 00:21
12/28 anonim válasza:
Ő az én macskuszom 12 hetes , 18 hetesen megyünk kb. ivartalanításra :)
Húst adok neki , főzve , rizzsel .
És Acana macskatápot eszik !
A neve: Miszter Csiki :D
14/28 anonim válasza:
Képet még nem tudok adni, mert az én kis barátom holnap érkezik, már nagyon várom! Egy sziámi kislány, neve még nincs :)
15/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat linketet:)nagyon szép cicák és nagyon cukik:Dmind a 2 válaszolonak szól
2010. júl. 1. 14:29
16/28 Doriiisss válasza:
17/28 anonim válasza:
19/28 anonim válasza:
20/28 anonim válasza:
Keress egy cirmos cicát a neten, az enyém pont úgy néz ki. Mind egyformák :)
A menhelyi cica jó ötlet. A kor nemigen számít, a legkedvesebb, legtörleszkedőbb cicám idős korában került hozzám, addig félvad udvari cica volt.
Macskajátékot ne vegyél. Sok macska rájuk se néz. Egy összegyűrt papírgalacsin többet ér nekik, mint bármilyen labda, vagy golyó, egy egyszerű hurkapálcika többet, mint a legszebb műegér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!