Most kaptam egy törzskönyv nélküli macskát és azt mondták nekem hogy norvég erdei macska. Kérném szépen a szakértőket, vagy norvég erdei macska tulajdonosokat hogy ez a macska az e? Mellékelek linkeket: commons. Wikimedia. Org/wiki/File:Macskám2. jpg
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 21:34
1/14 IGCM válasza:
Nekem nem jön be a kép.
De tudod rengeteg macskafajta van és nem olyanok mint a kutyák!!
Még egy szakértő se tudja megmondan ia macskádról hogy fajtatiszta-e vagy sem!!Talán felnőttnek de még úgyse biztos.
2/14 anonim válasza:
Inkább linkeld be még 1x, bár 100%-ra mi sem tudjuk megmondani.
3/14 anonim válasza:
Ha törzskönyv nincs, akkor hivatalosan nem fajtatiszta, hiába néz ki úgy.
6/14 anonim válasza:
Nagyon szép!
Miért számít, hogy valóban az-e?
7/14 anonim válasza:
Hát figyelj, itt van előttem a fajtastandard, és vannak bizonyos eltérések a füleket és a szőrzetet illetően, tehát sanszos hogy keverék a cicus, de az is lehet hogy csak egy nem épp díjnyertes példány. Mindenesetre ahogy már előttem is írták: mivel nincs törzskönyve, ezért hivatalosan nem fajtatiszta.
Egyébként szerény véleményem szerint nagyon szép és aranyos cicus, teljesen mindegy hogy ki fia-borja.
9/14 anonim válasza:
Amúgy csodaszép dög, olyan oroszlános pofája van. Tetszik.
10/14 A kérdező kommentje:
a 8. Kerületben biztos foglalkoznak ilyen törzskönyes ügyekkel is. :-)
2011. ápr. 19. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!