Hogyan kell "szépen letenni" egy cicát?
Mikor egy tenyésztőnél jártunk és cicát vettünk tőle,akkor Ő mutogatta ugye a macskákat,és mindig felvette a cicust,aztán letette,de nagyon szépen "engedte le" a földre.
Először a cica első mancsai érték a földet,és a nő még tartotta a másik kezében a cica farkát,aztán leértek a hátsó lábai is,és utána a farka olyan kecsesen leesett.
De nagyon látványos volt,jól nézett ki! :)
Furán hangzik biztos,de már 2 napja próbálgatom ezt a cicámmal,és nem sikerül. :(
Remélem tud valaki segíteni,egy részletesebb leírással,vagy egy videóval.
Köszi előre is a válaszokat! :)
Ez ennyire lényeges dolog,h h tedd le a cicád?:D
Erről nem hiszem, h csináltak videót vagy bármit,mert nem egy lényeges dolog,de h sokat próbálkozol biztos majd sikerülxD
Ez legyen a legnagyobb gondod,h nem tudod "szépen" le tenni a cicád!:D
Addig is sok sikert!:D
Hát Nekem lényeges. :)
Rengeteg hülyeségről tesznek fel videókat,pl. h hogyan hány vki,meg értelmesebbnél értelmesebb videóblogokat,kis tinik fél órákat bírnak dumálni a semmiről,vagy h mit vegyenek fel másnap suliba,stb... Ezért gondoltam,h van ilyen videó is. :)
De azért köszi!
Második válaszoló vagyok:)Gondolom ez a nő,aki letette azt a cicust biztos,h nem gyakorolta,hanem érzésből jött:)
Csináld érzésből,mintha egy kis törékeny tojás héját tennél le és félted,ne hogy össze törjön:)Ennyi!Nem kell ezt tanulni!:)
Az elmondásod alapján nekem sikerül így letenni a cicámat. Először fogom a kis hasát amíg nem érnek le az első lábai, utána leérnek a hátsók és végül a farka. De nem tudom neked elmagyarázni hogyan, az egészhez simogatás is társul, letevés közben végigsimogatom a hasát.
Engem meg az érdekelne hogyan kell szépen felvenni a macskát, mert mindig nyekken egyet mikor felveszem és a világért sem akarnám, hogy fájjon neki. Pedig a mellkasát is fogom mikor felveszem :(
Ez "konnyu". Persze, kell hogy a macska is tudja, hogy "mi van".
Szoval, a lenyeg, hogy nem leszuk a nyut, hanem hagyjuk, hogy "kifolyon a kezunkbol". :)
Leginkabb ugy tudnam elmagyarazni, hogy gondolj ugy a macsra, mintha nem is szilard lenne, szoval ne tartsd igazabol, csak ovatosan tamasz alá.
Igy a macska leugrik, de nem a sajat lenduletevel.
A lenyeg a "folyekony macska" nezopont.
09:40: egyetlen nyekegesmentes "szep felvetelt tudok", ami valhol meg jol is nez ki:
Egy mozdulat alatt az oldalara-hatara forditom, es "babapozban" felveszem. De ehez az is kell, hogy elviselje, hogy a hatara forditsak, es felemeljek.
Kevesbe elegans, de meg mindig mukodo, hogy nem alanyulok, hanem ketoldalt a lelso mancsit fogva, a lapockainal tartva emelem. Valahogy ugy, ahogy a versenyeken emelik a birok.
Ez a "cica felvétel" nagyon jó!! :)
Tetszik Nekem is,és a cicumnak is.
Már próbálgatom a folyékony macskásat is,remélem menni fog. :D
Köszi szépen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!