Hogy engedjem ot el, tanacsokat kerek szepen!?
Figyelt kérdés
Aupair vagyok, holnap el kell hagynom a csaladot. Itt van egy cica, nagyon megszerettem, o volt velem az egyedulletben, tole kaptam a szeretetet fel even at. A gondolatara is meghasad a szivem, hogy itt hagyom. O is nagyon szeret engem, mindig velem alszik, hozzam bujik. A tobbiekkel nem ilyen, ok lelokik ha odamegy hozzajuk. :( Hogy engedjem el, hogy ne fajjon ennyire, mire gondoljak?2011. márc. 5. 10:35
1/10 anonim válasza:
Nem vihetnéd magaddal? Ha nem szeretik annyira, biztos odaadnák neked, persze ha van hova tenned.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, az egyik battye a cica aki mar nem is itt lakik, de allitolag fontos neki. Most is itt szunyokal, en ezt nem birom. :(
2011. márc. 5. 10:48
3/10 anonim válasza:
Nincs egy megbízható ember akinek odaadhatnád?
4/10 anonim válasza:
Arra gondoltal, hogy beszelesz a batyal? Hatha o benne lenne - ha nem is lakik ott, telefon van, vagy elmehetnel hozza.
5/10 A kérdező kommentje:
Fel ev alatt, egyszer jott ide, nem lettunk nagy cimbik. :) Tenyleg nem lehet, egyreszt alig varjak hogy elhuzzak, mert nem fizettek ki, meg az egesz ugy indult, hogy anyuka elvitte a gyereket es beadta a valokeresetet. Ha egy ilyen otlettel elorukkolnek felo, hogy szetcsapnak rajtam egy szeket. Plusz, kene neki utlevel allitolag, valamint 2 hetre megyek uj csaladhoz, oda se vihetnem.
2011. márc. 5. 11:05
6/10 anonim válasza:
Hát akkor nagyon sajnálom. :( Nehéz lesz, ez biztos, én is vesztettem már el nem egy állatkát az életem során. Az első pár hét kemény lesz, de aztán szép lassan megnyugszol, és szép emlékké válik.
7/10 A kérdező kommentje:
De neki ugye nem lesz baja? Nagyon szeretetehes cica, imadja ha simogatjak, de ok nem szoktak. Es most azt hiszi elhagyom es utalni fog. :(
2011. márc. 5. 11:29
8/10 anonim válasza:
Nem fog utálni, az állatokban nincs ilyen, hogy "kapd be, elmentél, te szemét". :) A macska meg kevés kivétellel nem a gazdához, hanem a helyhez ragaszkodik. Ha pedig ő mégis a kivételbe tartozik, akkor úgyis kiharcolja a szeretetet mástól.
9/10 anonim válasza:
Ha nem fizettek ki, mond meg, hogy bepereled oket, de megegyezhettek a macskaban. :)
10/10 anonim válasza:
az utolso valaszolot erdemes meghalgatnod...Harcold ki a macskat magaandk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!