Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek milyen cicusa van?...

Kinek milyen cicusa van? Képet kérek szépen ha lehet. (többi lent)

Figyelt kérdés
hellosztok!nekem még nincs cicám de szeretnék egyet örökbe fogadni menhelyről:)csak még meg beszélem édes anyámal meg édes apámal hogy mit szólnak egyeltalán hozzá.kiváncsi vagyok kinek milyen kis drága cicuskája van,ha valaki megtisztelne és képet rakna fel a cicájáról én lennék a legboldogabb ember hogy ennyien szeretik a cicákat:) mondjuk nekem mindenféle állat a boldogságom....:Djah meg ki mivel eteti,itatja,stbb minden érdekel ami a cicával kapcsolatos pl:mit engednek mit nem neki mit kap enni stb......és igy tovább.....
2010. júl. 1. 00:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Ő az én kis édes Alice macskám. Tudom nem világszépe, de szeretem :D

[link]

2010. júl. 1. 00:28
 2/28 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos cica :)milyen fajta?amugy néhány helyen van neki szőr valahol meg nincs?:)amugy állapotos a cica?
2010. júl. 1. 00:41
 3/28 anonim ***** válasza:
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
2010. júl. 1. 00:43
 4/28 anonim ***** válasza:

Ha igazi "macska- szerelmet" szeretnél, akkor a sziámi a legjobb választás!

Bár én nagyon elfogult vagyok :) Egyszer olvastam valahogy hogy egy nő azt nyilatkozta, hogy mióta sziámija van, semmilyen más macska nem kellene neki. Őszintén szólva butaságnak tartottam, pedig tényleg így van- nekem sem kellene más fajta. Vagy igazából más macska- csak az én "szerelmem" :)

A másik dolog viszont az, hogy a legszebb dolgot teszed, ha menhelyről választasz, és tutira a legjobb barátod lesz a hízelgő kis szőrgombóc, akit "megmentesz"! :)

A macskák esetében nem igazán működik az a dolog, hogy valamit engedsz, mást pedig nem... :) Akaratosak, önfejűek, és főként "szabadok". De nem igaz, hogy nem taníthatóak, és az sem, hogy nem ragaszkodnak! És milyen klassz érzés, mikor hálásan dorombol a simogatásért cserébe... :)

Az, hogy mivel eteted, teljesen rajtad múlik (vagyis a pénztárcádon), meg persze a macskán, hogy mennyire válogatós... Ja, egyébként nem feltétlenül a legdrágább kaják a legjobbak az állatnak. Itatni én csak vízzel szoktam, mert előfordult, hogy a "tejtől" hasmenést kapott. Igazából nem is nagyon szereti- ahogyan én sem :)

Nagyon fontos még, hogy ha benti mecska lesz, akkor mecskaalmot is biztosítanod kell neki. Nagyon könnyen alomra szoktathatóak: időnként tedd bele, hátha elvégzi a dolgát. Akkor is próbáld meg, miután evett, vagy szundikálásból felébredt. Párszor megmutatod, hogy hová pisiljen, és utána már magától is tudni fogja :)

Nagyon fontos, hogy az alom mindig tiszta legyen (nagyon igényes állatok a macskák. Piszkos alomba nem végzi a dolgát).

A másik fontos dolog ezzel kapcsolatban, hogy az almot véletlenül se tedd közel az ételes tálkájához, mert nem fog belepisilni (ez tapasztalat).

Fekhelyet készíthetsz neki, de legtöbbször valószínűleg nem ott alszik majd :)

Azért jó, ha van egy saját kis vacka, egyébként szeretik a dobozokat, kosárkákat.

A tanítgatási tippeket pedig nézd meg a neten (vagy könyvben), mert arról regényt lehetne írni :)

Sok szerencsét (és sok örömet) a macskatartáshoz, remélem sikerül meggyőzni a szüleidet!

2010. júl. 1. 00:47
 5/28 anonim ***** válasza:
igen csak a nyaka körül van szőre, így született szegénykém , Egyiptomi szfinx és igen várandós :D
2010. júl. 1. 00:53
 6/28 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ.na és egy sziámi mennyibe kerül?mondjuk jobban járnák szerintem egy menhelyi cilával mert akkor életet mentenék és anál nem kell nagyobb öröm:)hát anyumék meg engedték de még nem hozom el a menhelyről(2 napig tartsák nekem ott bent)mert még holnap be vásárolunk neki fekhelyt,tálakat,almot+almostálat,játékokat gondolom neki si kell akkor még valamilyen kaját neki csak nem tom milyet eszik na mindegy,szeretetet meg kapni fog bőségesen.amugy szoba cica lesz.ha meg lesz a cica akkor küldök képeket nagyon ari kis fehér.szürke vagy kék azt nem nagyon tom de nagyon vidám cica.ott a doki azt monta hogy hosszúszörü brit-félperzsa keveréke aszem de nem is e a lényeg:Dfiú cica és nem tom milyen nevet adjak neki?én a teóra vagy snikerszre gondoltam:)amugy ázi kosztot lehet neki adni nem lesz baja töle?köszike mindenkinek a válaszokat
2010. júl. 1. 01:00
 7/28 A kérdező kommentje:
nayon aranyos:)egyiptomi szfinx?nem is hallotam olyanrólXD:)de nayon ari.és van nektek mégegy ugyan ilyen vagy valami ismeretlen apától vannak/lesznek a kicsik?
2010. júl. 1. 01:02
 8/28 anonim ***** válasza:
apuka menhelyi cica. Am lehetne a neve Mr. Cat :D
2010. júl. 1. 01:06
 9/28 anonim válasza:
2010. júl. 1. 01:19
 10/28 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat.nem akarok bele szolni mit teszel,csinálsz a cicádal de nem lenne jobb ivartalanitani mert a nem fajtatiszta cicákat nem nagyon viszik és igy is a menhelyen annyi a gazdátlan cica:( utolsó! köszi a linket de ez milyen fajta cica? mert ilyet világ életemben nem látam amugy meg aranyos nagyon
2010. júl. 1. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!