Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Panelban lakunk, az autó...

Panelban lakunk, az autó mindig az utcán parkol. Minden éjjel végigmásszák a kocsit a macskák. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legszebb, amikor lepasztázom a kocsit, ilyenkor teljesen sima lesz a festés mindenhol. Az a kis macska felugrik, elkezd visszacsúszni és kiereszti a körmeit és végigszántja a motorháztetőt.

Gondoltam, hogy teszek ki csapdát és kiviszem városon kívülre.

2010. jún. 14. 13:00
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 12:34.

Nekem aztan nem er egy petakot sem a mindenhol rohangalo mas autoja, sot, feltartanak a kozlekedesben, esos idoben osszefrocskolnek, budosek, zajosak, es egyebbek.

Szoval...

2010. jún. 17. 00:08
 52/53 anonim ***** válasza:
63%
Jajj istenem! Tudod nem csak az a megoldás van ilyen gondra, hogy "Megfogom a macskát és nekivágom a falnak". Csapda???!!! Szerinted örülne neki a gazdája? A macska nem "haszonállat" mint a disznó, hogy le kell vágni télire! Tudod létezik olyan macskák számára való szer, amitől nem mennek a drága kocsidra, úgy hívják narancshéj, citrom -.-"
2010. jún. 17. 12:45
 53/53 anonim ***** válasza:
56%
Ja, és attól tart valaki "felelőtlenül" háziállatot, mert ki engedi a szabadba a macskáját???? A cica nem hörcsög, amit minden áron bent kell tartani -.- Jó hogy nem az írtad a kérdésedhez, hogy "Gondoltam, megfojtom a macskát, hadd szenvedjen miattam a gazdája." A macska visszatalál az otthonához, nem hülye!
2010. jún. 17. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!