Megeszik egy macska egy majdnem felnőtt csirkét? Lehetséges, hogy úgy üti el az autó, hogy nincs rajta semmilyen sérülés?
Volt 2 macskám. A szomszéd öregasszony tavaly kitalálta, hogy a macskáim hordják el a tyúkudvarából a tojásait. Mondtam, hogy kifizetem, de neki az nem kellett, zárjam be őket, hogy ne tudjanak átmenni. Jó vicc, mondtam, hogy akkor inkább ő csináljon zárt tyúkudvart, és akkor semmilyen kártevő nem jut be. Egyébként meg arról nem hallott még, hogy a tyúkok megeszik a saját tojásukat? A macskáim elé tettem a tojást, de hozzá se nyúltak, fogalmuk sem volt mi az. Az öregasszony arra alapozta a gyanút, hogy látta a macskáimat a tyúkudvarban.
Másnap megtaláltam az út mentén az egyik cicámat kimúlva. Nem volt rajta semmi sérülés, de arra gondoltam, hogy elütötte az autó. Vagy mégsem?
Az idén megint kezdte a nyanya. Most meg a majdnem felnőtt csirkéit hordja el állítólag a macskám. Mondtam, hogy kifizetem, azt nem fogadta el. Pateroljam el a macskát a háztól. Mondtam neki, hogy ezt mégis hogy gondolja, a kislányom imádja, meg mégis mi a bizonyíték? Erre azt mondta, hogy állítólag az összes szomszéd panaszkodik a macskámra, mert bejár lopkodni a konyhákba, mert nem etetem rendesen. Na, bumm. Napi 3 konzerv macskakaját felfal itthon. Más kaja nem is kell neki, se száraztáp, se házi maradék. Akkor nem lehet annyira éhes.
Most mit csináljak ezzel a nyanyával? Félek, hogy ezt a macskát is megmérgezi.
Mérgezd meg a nyanyát:) na jó csak vicceltem.
amúgy tényleg idióta. hogy a francna tudná elvinni a cica a tojást?? de tényleg hogy képzelte a vénasszony? hogy fogja meg? a szájában viszi vajon, vagy a füle mügé teszi a kispolcra? hülyék ezek teljesen. a csirke már más dolog. simán ki tud nyuvasztani a cica egy csirkét és el is viheti. sajnos az a baj, hogy a macskák akkor is vadásznak, amikor nem éhesek. ilyenkor csak az ösztön hajtja őket. szerintem csináld azt, hogy most egy ideig nem engeded kis a macskát a házból és rákérdezel a banyánál, hogy mizu a tyúkokkal? ha bebizonyosik, hogy tényleg szokta a cica gyilkolászni őket, akkor ezentúl végleg bennt kell tartanod a lakásban, mert tényleg képes lesz megmérgezni vagy bántani a nyanya.
Talan roka van a kozelben.
En az elsonel kiirtottam volna az osszes csirket, az biztos.
Macska nem lop tojast meg tyukot, ez beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!