Panelban lakunk, az autó mindig az utcán parkol. Minden éjjel végigmásszák a kocsit a macskák. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A legszebb, amikor lepasztázom a kocsit, ilyenkor teljesen sima lesz a festés mindenhol. Az a kis macska felugrik, elkezd visszacsúszni és kiereszti a körmeit és végigszántja a motorháztetőt.
Gondoltam, hogy teszek ki csapdát és kiviszem városon kívülre.
2010. jún. 14. 13:00
2/53 anonim válasza:
Szerintem takard le ilyen fóliával.
3/53 anonim válasza:
szerintem állj be a garázsba vagy vegyél rá ponyvát.
szerintem a ponyva nagyonjó megoldás. de a panelok nagyrészéhez lehet venni garázst. a ponyva szerintem olcsóbb :P
4/53 anonim válasza:
Ne tekerd ki a nyakát! Takard le a kocsit, vagy állj arréb!
5/53 anonim válasza:
Mekkora egy szemétláda vagy már bocs, takard le a kocsidat, a macskát meg ne bántsd, gondolom van gazdája aki szereti, a mi cicánkat is egy ilyen idióta ütötte el mint te.
6/53 anonim válasza:
én is kitekerném!Ez főleg télen gáz mert jön melegedni!Egyik ismerősömnek egy macska bemászott a motortérbe ne mvette észre csak mikor sebességet akart váltani:((Szegény macsek:(sajnos semmit nem tehetsz
7/53 anonim válasza:
Állj máshova az utóddal, vagy ponyvázd le. Az állatokat meg ne akard bántani. Lehet hogy te utálod a macskákat, de másnak nagyon nagy fájdalmat okoznál azzal, ha bántanád a macskáját, vagy elvinnéd valahova, ahonnan nem talál haza. Miért kell bántani szegényt? Ő nem tehet semmiről. Nyilván nem direkt csinálja ezt a te autóddal.
8/53 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Valami kutyaszőrrel vagy hasonló szaggal el lehetne riasztani (talán) de úgy látom az itteni cicabarátok nem segítenek, én meg nem értek hozzá eléggé.
9/53 hell-ikon válasza:
Az autónak használaton kívűl semmi keresni valója nincs az utcán. Feltalálták már a garázst, tessék oda beállni.
Ha autóra van pénz, akkor legyen garázsra is.
10/53 anonim válasza:
Mi az, hogy az itteni cicabarátok nem segítenek? Takarja le valamivel, vagy álljon garázsba, más mód nincs, aki meg így áll a dolgokhoz, hogy kitekeri a nyakát, meg leviszi, hogy ne találjon haza, szégyellje magát, milyen ember az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!