Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Panelban lakunk, az autó...

Panelban lakunk, az autó mindig az utcán parkol. Minden éjjel végigmásszák a kocsit a macskák. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legszebb, amikor lepasztázom a kocsit, ilyenkor teljesen sima lesz a festés mindenhol. Az a kis macska felugrik, elkezd visszacsúszni és kiereszti a körmeit és végigszántja a motorháztetőt.

Gondoltam, hogy teszek ki csapdát és kiviszem városon kívülre.

2010. jún. 14. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kerdezo, akarhogy is, ha annyira odafigyelsz masokra, odafigyelhetnel arra is, hogy mit es hogy fogalmazol egy <18 evesek altal is latogathato, nyilvanos, kozossegi oldalra. Es mielott megnyomod azt a &#@ kuldes gombot, atgondolod, hogy tenyeg ezt, es igy akarod kuldeni - es akkor nem ir aztan senki sem jelzot. Ugyhogy "szegyeld magad te."
2010. jún. 15. 11:51
 42/53 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, majd legközelebb jobban meggondolom, mit írok. De akkor sem volt jogod személyeskedni, mivel én sem tettem.
2010. jún. 15. 12:09
 43/53 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, en pont hogy nem az vagyok, aki szemelyeskedett. En csak "a magam szereny modszereivel" megprobaltam ramutatni, mennyire is furcsa amit szeretnel.

Amugy is, honnan tudod, hogy nem a eleskarmu macskas szomszed vagyok? :P

2010. jún. 15. 14:28
 44/53 anonim ***** válasza:
5%
patkányméreg
2010. jún. 15. 23:02
 45/53 anonim ***** válasza:
Csak tudnam, mikor fejlesztik mar bele site-ba a "ez a valaszolo nem hasznos" gombot... -_-!
2010. jún. 16. 00:55
 46/53 anonim ***** válasza:
71%

"patkányméreg

tegnap 23:02"

Tessék??? A Te kajádba kéne belerakni, állatkínzásról hallottál már? Az ilyen embereket kéne lecsukatni 2 évre, ugyanis az állat is ugyanolyan élőlény mint az ember, a kocsi pedig egy tárgy, na vajon melyik a fontosabb??!!!!!

2010. jún. 16. 01:02
 47/53 A kérdező kommentje:
14:28: Akkor tekintsd semmisnek, ami nem Neked szól. De ha ekkora erkölcscsősz vagy, leszel szíves kioktatni a személyeskedő válaszolót is? :)
2010. jún. 16. 07:07
 48/53 anonim ***** válasza:
16%

01:02

A kocsi többetér, mert egy autóból (pl:Wartburg) ami kivan vonva még abból is kilehet szedni 30-40ezret, A több milliós autókról meg ne is beszéljünk, macska meg mindenhol rohangál.

2010. jún. 16. 12:34
 49/53 anonim ***** válasza:
78%

Egy élőlény többét ér mint egy hülye kocsi, de hülyékkel nem foglalkozom.

Kérdező te is személyeskedtél a macskával amikor a különböző kínzási módszereket soroltál fel a kérdés elején, én miért ne tehetném vele?

2010. jún. 16. 12:49
 50/53 A kérdező kommentje:

12:49 - Valószínűleg fogalomzavarban szenvedsz. :)

De ha így is lett volna, hogy én személyeskedek, erre Te vissza, akkor mennyivel vagy különb, mint én? Szerintem ne csomózd tovább. :)

2010. jún. 16. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!