Panelban lakunk, az autó mindig az utcán parkol. Minden éjjel végigmásszák a kocsit a macskák. Mit tegyek?
A legszebb, amikor lepasztázom a kocsit, ilyenkor teljesen sima lesz a festés mindenhol. Az a kis macska felugrik, elkezd visszacsúszni és kiereszti a körmeit és végigszántja a motorháztetőt.
Gondoltam, hogy teszek ki csapdát és kiviszem városon kívülre.
Kedves kerdezo, en pont hogy nem az vagyok, aki szemelyeskedett. En csak "a magam szereny modszereivel" megprobaltam ramutatni, mennyire is furcsa amit szeretnel.
Amugy is, honnan tudod, hogy nem a eleskarmu macskas szomszed vagyok? :P
"patkányméreg
tegnap 23:02"
Tessék??? A Te kajádba kéne belerakni, állatkínzásról hallottál már? Az ilyen embereket kéne lecsukatni 2 évre, ugyanis az állat is ugyanolyan élőlény mint az ember, a kocsi pedig egy tárgy, na vajon melyik a fontosabb??!!!!!
01:02
A kocsi többetér, mert egy autóból (pl:Wartburg) ami kivan vonva még abból is kilehet szedni 30-40ezret, A több milliós autókról meg ne is beszéljünk, macska meg mindenhol rohangál.
Egy élőlény többét ér mint egy hülye kocsi, de hülyékkel nem foglalkozom.
Kérdező te is személyeskedtél a macskával amikor a különböző kínzási módszereket soroltál fel a kérdés elején, én miért ne tehetném vele?
12:49 - Valószínűleg fogalomzavarban szenvedsz. :)
De ha így is lett volna, hogy én személyeskedek, erre Te vissza, akkor mennyivel vagy különb, mint én? Szerintem ne csomózd tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!