Panelban lakunk, az autó mindig az utcán parkol. Minden éjjel végigmásszák a kocsit a macskák. Mit tegyek?
A legszebb, amikor lepasztázom a kocsit, ilyenkor teljesen sima lesz a festés mindenhol. Az a kis macska felugrik, elkezd visszacsúszni és kiereszti a körmeit és végigszántja a motorháztetőt.
Gondoltam, hogy teszek ki csapdát és kiviszem városon kívülre.
Nézd kedves Kérdező, felőlem azt csinálsz amit akarsz, de mondom, Te most csak a macskát látod, mint problémát...
...s a többivel mi lészen majd...?
Nem mondtam, hogy járj biciklivel, tedd nyugodtan autóval.
De a felelős autótartás is ugyanolyan, mint a felelős állattartás.
Nem áll meg annyinál a dolog, hogy megveszem, meg fizetem a járulékokat és aztán kalap, kabát...
13:30 vagyok.
az iq hányadosom 126.
amúgy van két kutyám, meg egy macskám.
és szeretem őket.
alapjában véve szeretem az állatokat, de amit itt ti írtok, hogy vegyen garázst (egy garázs nem tudom mennyi lehet, de bérelni minimum 20e/hó, venni meg szeritnem 2m alatt nem lehet) az egyenesen röhej.
Az a baj az ilyen makacs állatbarátokkal, mint itt néhányan, hogy az értékrendetek egyszerűen logikátlan és életszerűtlen. De ezt soha nem fogjátok belátni, mert csöködt agyúak vagytok.
És mi van a bogarakkal? Azok is csak élőlények. Ezért ne menjek mondjuk az autómmal 15km/h-nál gyorsabban, nehogy szegény kis kullancsok szétkedőndjenek a szélvédőmön?
Hol a határ az állatok védelmében?
Ha a gyerekedet megkarmolja egy macska és neadja az ég a gyerekednek mondjuk olyan fertőzése lesz, hogy két hétig intenzíven van, akkor is szegény macska ugye?
Aki állatot tart (joga van hozzá), az gondoskodjon arról, hogy az állat ne okozzon kárt senkinek. (ez meg szerintem kötelessége). Ha erről nem tud gondoskodni, akkor ne tartson állatot.
13:55 : Köszönöm válaszod. Te vagy az egyik aki segítő szándékkal írt, a többiek kioktatásával és okoskodásával ellentétben, aki tényleg köztes megoldást próbált ajánlani, nem garázst vetetni, vagy tanyára küldeni. Azért a többieknek is ajánlom, hogy két oldalról nézzék a dolgokat, nem hiszem, hogy pl. annak bárki örülne, ha egy utcabeli kutya minden éjjel a járdájára sz@rna, vagy kitépkedné a frissen ültetett csemetéket, összetúrná a virágágyást, ha egy macska minden éjjel összehúgyozná a lábtörlőtöket. Ha Titeket érne folyamatosan kár és bosszúság, akkor is ilyen elnézőek lennétek? Nem hiszem. De megnyugodhattok, a macskának nem fog bántódása esni, nem tudnám bántani, bármennyire nem szeretem.
Garázstéma: 88 lakásos panelházban lakkom, a telepen van még belőle jópár, a garázs természetesen töredéke. Szinte csak örökölni lehet.
13:56 - Szerintem korrekt.
14:14 - Köszönöm segítő szándékod!
13:30, és 13:56 vagyok.
Természetesen én sem ölném meg a macskát. És nem is bántanám.
Csak kicsit elszaladt velem a ló az válaszok olvasása kapcsán.
Kedves kérdező. Sok sikert. És bocs, hogy valódi megoldások helyett én is csak véleményt formáltam.
Legközelebb igyekszem majd a kérdésre (is) válaszolni:)
14:52-nek.
azért "kell" olyanokat írni amiket fent említettél, hogy ezzel nyomatékosítsuk a válaszolók hozzáállásait és tanácsait illető nemtetszésünket. Hogy kifejezzük, hogy mennyire hasztalannak tartjuk az álláspontjukat. Illetve, hogy jó nagy veszekedést generáljunk és hogy jól megsértsünk minden olyan válaszolót, aki nem a mi álláspontunkat képviseli.
Mondjuk a magam részéről engem nagyon kihoz a sodromból, az olyan hozzászóló, aki elkezdi becsmérelni/ócsárolni/kioktatni a kérdezőt és csúnya szavakkal illetni őt, és erre válaszul írok én is ilyen becsmérlő, káromkodós szavakat. Így talán könnyen vissza tudok kerülni a sodromba. (ahonnan kihoztak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!