Férget hányt a macska?
Figyelt kérdés
Ezt hànyta ki ma reggel a cicám.orsòféreg a gyògyszertáros szerint.a poén az hogy nemrég kapott féreghajtót.szóval nem értem ez hogy lehet.most kapott megint és a másik kettô is.mindent átmostam.edénykéket fertôtlenìtettem stb.nekünk lehet vmi bajunk tôlük? a cicának lesz vmi baja? Esznek.isznak.jàtszanak amúgy.ürülèkbe nem láttam.csak ez volt a hányásba.
2018. febr. 6. 12:34
11/11 anonim válasza:
cica féreghajtása utan lattam a kukacot és tudtam hogy elkaptam mert velem aludt és folyton az arcom nyalta.
Nem volt tünete. Nem viszketett nem puffadtam, csak elkezdtek mozgolódni. :D orvost felhívtam, elmondtam, írt fel vermoxot és kihajtotta őket. 3nap alatt levolt rendezve az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!