Férget hányt a macska, mennyire valószinű hogy en is elkaptam?
Ha már hányta is, akkor nagyon gyorsan vidd dokihoz. Ha pedig kigyógyul, figyelj oda a rendszeres féregtelenítésre.
Amúgy szerintem nem kaptad el.
Nem nehéz férgességet elkapni. Ezért kell kezelni a háziállatainkat. Mi egyszer azt hittük, hogy elkaptuk, elmentünk a háziorvosunkhoz, aki azt mondta, hogy ha velünk egy háztartásban élő ember, vagy állat férges, akkor mindenkit egyszerre kell kezelni féreghajtó tablettával.
Aztán nálunk kiderült, hogy senki nem volt férges, de jobb a megelőzés.
Szerintem ha ennyire durva a helyzet, hogy már a hányásban is féreg van, akkor nem elég a macskát féregteleníteni, menj el te is a saját háziorvosodhoz és kérd ki a véleményét!
Ja! Egy férgesseg után az egész lakást nagyon alaposan ki kell takarítani. Magas hőfokon ágynemű stb. mosás.
És természetesen a 3 havonkénti féreghajtás minden háziállatnál egyszerre. Így minimális az esély arra, hogy oda-vissza fertőződjön az egész család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!