SOS! Férget hányt a macskám, eddig semmi tünete nem volt, azonnal kapott gyógyszert. Két kisgyerekem van. Mekkor az esélye, hogy elkapjuk? A macska csak bent van a lakásban, de mindenre felmászik.
A gyógyszertárban is lehet venni féreghajtót. Tapasztalataim szerint az állatorvosnál drágább. Most beadsz neki egy tablettát , 2-3 héttel később még egyet kell. Ha nem tudjátok úgy beadni, célszerű pl. összetörve kenőmájasba tenni és úgy a nyelvére kenni. És igen, fontos, hogy magatoknak is vegyél, még akkor is kellene, ha nem lennének gyerekek.
21:48!!!
Szerintem teljessen egyértelmű volt a kérdésem.És az is, hogy a macskának nem voltak tünetei, rendszeresen kap féreghajtót, nehogy baj legyen. Most pont a kettő között van. Hogy mersz Te engem így leszólni?! Este hányt a macska, azonnal kapott gyógyszert, legközelebb hétfőn tudom orvoshoz vinni. Te olyan okosnak tűnsz...... Megmondanád mit kéne még csinálnom? Dobjam ki az utcára? A kérdésem egész másról szól. Vagy Te az a menő kommentelő vagy, aki el sem olvassa a kérdést de azonnal leszól mindenkit?????? Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!