Férges a cicám, láttatok már macska férget?
Figyelt kérdés
Előbb takarítottam az almot és az egyik kakin egy átlátszó hosszú, valami volt, ami egy növényi csírára hasonlított leginkább, kb 1-2cm hosszú lehetett és nagyon vékony.
Volt már férges kutyánk, de az tök máshogy nézett ki, és egyértelműbben féregnek látszott.
Amúgy 2 hónapja voltak hajtva a cicák, dehát mindig a cipők körül sündörögnek, szóval lehet, hogy benyeltek egyet valahogy :/
HOlnap menjek állatorvoshoz kérni tablettát? Ja és csak egy kakin találtam egy ilyen akármit.
2011. okt. 8. 22:48
1/7 anonim válasza:
igen, én olyat láttam hogy több száz volt benne, vagy több ezer, hát szerencsétlen, az egy kész horrorfilm..
szerintem még most szólj az orvosnak. :)
2/7 A kérdező kommentje:
ok, akkor holnap elmegyek a rendelőbe és kérek egy tabit, végülis jövő hónapban amúgyis hajtani kéne őket az az egy hónap nem oszt nem szoroz!
2011. okt. 8. 23:06
3/7 anonim válasza:
A volt macskám férges volt és a fenekéből jöttek ki a férgek. Ha nem akarod ezt, akkor minél előbb álatorvost
4/7 anonim válasza:
Én is most féreghajtóztam le a macskákat, mondjuk nem az enyémek, kóbor cicák, csak etetem őket és itt lopják a napot:) Mondjuk az egyikében elég sok volt, a másik kettőn nem látszott, de én úgy voltam vele, hogy mindegyiknek adok, abból nem lehet gond.
5/7 anonim válasza:
Ha kijárós is a cicád, lehet, hogy valamilyen növényt evett. Én is majdnem frászt kaptam, mikor alomtisztítás közben megláttam az egyik ürülékben egy hosszú valamit. Gyorsan szétvágtam és kiderült, hogy egy fűszál volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem kijárós...ma sajna nem tudtam elmenni az orvoshoz, mivel más dolog jött közbe de holnap mindenképp elmegyek, mert amúgyis ott lesz dolgom a doki mellett közvetlenül.
2011. okt. 9. 22:22
7/7 anonim válasza:
Hát egy kizárólagos szobacica eléggé valószínűtlen hogy férges legyen, de persze kivételek mindig vannak. A 14 éves macskánk 13 éve nem kapott féreghajtót, és semmi baja, a többiek úgyszintén 2-3 éve nem kaptak, és semmi bajuk. Barátnőméknek 21 évesen hunyt el a cicájuk, az se kapott féreghajtót soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!