Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Láttatok már ilyet? Vajon ezt...

Láttatok már ilyet? Vajon ezt miért csinálja? És a macska mit élvez ezen? Úgy értem, a simogatás olyan neki, mint amikor nyalogatják egymást. De ez milyen normális macska-tevékenységhez hasonlít?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 9. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez durva játék, még viccből sem csinálnám. Inkább masszírozd meg, az biztosan jólesne neki. Én rendszeresen végigmasszíroztam a cicusom, nagyon élvezte.
2009. máj. 9. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Stresszoldás :-D

Nem, biztos nem, igazából fogalmam sincs, talán amikor bunyóznak egymással (mert azt is szokták, még a nagymacskák is, játékból), arra hasonlíthat, de egyébként én ilyent nem láttam még így, úgyhogy nem tudom, annak a gazdinak hogy jutott eszébe. Vannak fura igényű házikedvencek egyébként.

2009. máj. 9. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ez furcsa hogy hadja a cica, nekem vannak tenyész macskáim is én nem csinálnék ilyet nekik, , bár láthatolag nem fáj , de akkor is, én ha megpaskolom a hátulját bármelyik cicámnak inkább leugrik, " jogosan " :D
2009. máj. 9. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
:D szado-mazo cicc! Nekem úgy tűnik hogy élvezi....amikor befejezi a gazdi(?) akkor meg viszonozza...:)
2009. máj. 10. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát én nem bírtam végignézni, nekem kissé bizarr.

Mintha egyik sem lenne normális, de ki tudja?

2009. máj. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!