Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Nagyon sajnálom...

Mit tegyek? Nagyon sajnálom szegénykét

Figyelt kérdés
Van 1 cicánk és 1kutyánk.Bérházban lakunk,és a cica az erkélyen van,de egész nap keservesen nyávog,ég ha beenedem is.Úgy sajnálom szegényt,nem jó neki kint,de nem lehet bent,mert rosszalkodik,és a kutya eszi a macskaalmot,meg a cicakakit.Adtam fel hirdetést,de semmi:(
2009. nov. 22. 11:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

1. Külön szoba, mikor nem vagytok otthon.

2. Felügyelet mellett szokják egymást, ha kutya bántani akarja leordítod.

3. Macskabiztossá kell tenni a lakást, mászó, vagy kaparó fa legyen, és mg kell szídni, ha a bútorokat szaggatja. Játssz vele sokat! Ez egy kamasz cica lehet, érthető, hogy vadul. Ivartalanítsd, ha menhelyre adod is nehogy már nekik kelljen még a cehhet is állni.

4. A kutya orrára meg rá kell csapni, amikor rá jár a macska kakira.

Ha ezeket kitartással megpróbálnád nem lenne vele semmi gond.

Egyébként meg persze irány a gyepmesteri telep, de legalább adj elő valami sztorit, hogy mi történt vele, így könnyebbe talál gazdát.

Ha akarnék még egy cicát, akkor sem kellene, mert kimegyek a piacra, és 6 hetes cicák tömegéből választhatok egyet. Csak a macskabolondok fogadnak örökbe idősebb macskát, de aki valaha tartott idősebb cicát, meg kölyök korától vele élőt, az tudja mi a különbség. (Én tudom, mert egy menhelyes és egy ajándék cicám van. Nya a menhelyes tény, hogy figyelmes, meg bújik, de ha én hívom csak nagyon ritkán jön oda hozzám. Az amelyik kölyökkorától fogva velem van már nem is macska, hanem kutya, annyira ragaszkodik.)

Macskákból még a kutyáknál is több van, nem sok esélye van szegénynek, amikor minden 2 hétben érkezik a menhelyekre vagy 10 macskakölyök. Az idősebbeknek szinte esélye sincs. Szinte persze, de a valóság inkább az, hogy semmi.

2009. nov. 30. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!