Mit csináljak? Nagyon sajnálom őt. Kéne segítség.10 éves lány.
Sziasztok.Most fél órája értünk haza.Kaptunk 1 kiscicát amit az expresszről néztem ki.A pasi beleette lyukacsos dobozb.De úgy sírt a buszon is meg mindenhol.:( Most kiengedtem a lakásba most bebújt a hűtő mögé és nem akar kijönni hiába adtam neki 1 kis whiskas tejet,junior konzervet nem moccan csak ott kuporog szegény..Mit csináljak?
10lánny.
meg van ijedve, szegénynek elég megrázkódtatás volt az utazás, most az új hely.
hagyd békén kicsit, megnyugszik, felbátorodik és elő fog bújni
maradj ott, de ne akard kiszedni, ha úgy látja előbújik maga.
legyél türelmes, most minden új neki.
szia az a kis cica azért sir mert uj neki a környezet meg hiányzik az anyukája. egy két napig el tart amig meg nyugszik, ne aggodj, semmi baja nem lesz, ha szomjas lesz ugy is kijön, és inni fog a tejböl, pár nap alatt meg fog barátkozni, de ne eröszakoskodj vele ,hogy ,, ne probáld meg kihuzni onnan meg ilyesmi, mert annál jobban megijed. majd irj hogy mi lett.
sza Zsu
Szia!
Ha nem tudod elmozdítani a hűtőt, akkor se félj, előbb-utóbb ki fog jönni, csak szegény nagyon megijedt és kell egy kis idő, míg feldolgozza a történteket. De nem marad ott, hidd el! Legjobb lenne, ha elmennél onnan egy időre, akkor hamarabb előbújik.
Szia!
Ne aggódj ez természetes, hogy még fél. A mi kiscicáink is fél napot töltöttek a cipősszekrény alatt egy kb 5 centis helyen. Majd szép lassan előbújtak, körbenéztek ittak-ettek. Akkor még hozzánk nem jöttek oda, ha közelítettünk feléjük, visszabújtak a cipősszekrény alá. De pár nap alatt teljesen megszokták az új környezetet és minket is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!