Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Az egyik lány osztálytársam rám mozdult.14/l (? )
mind2en lanyok vagytok?
vagyis a masik lany lezbi?
Feltételezem fiú vagy...
Szerintem ő sem tudja mit akar. Előbb tisztázd, magaddal, hogy te akarsz e tőle valamit,
ha nem akkor mond el neki, ő se hülyítse magát, ha akkor sem száll le rólad ha szépen kéred küld el nyaralni, ha akkor sem száll le rólad, van egy ilyen ilyesztős technika, hogy hirtelen rettenetesen rámenős leszel, csók, tapi minden, akkor elméletileg megilyed s összezavarodik, de az is lehet, hog yfordítva sül el a dolog :P
ha teszik, mindent bele, kedvezményezz, s szépen lassan a nektek megfelelő tempóban közeledjetek egymáshoz. A lényeg, hogy ne menőzésből legyetek együtt, hanem ha tényleg szeretitek egymást. Még annyit megemlítek, ismerd meg jól s aztán kezdjetek újmond járni. nem csak a külső számít.
Aztán meg ha nagyon összejöttök, akkor meg ha sexre kerül a sor VÉDEKEZZETEK. Természetes, ha megkívánjátok egymást, de nem kell feltétlenül gyerek legyen a dologból. A gumi a leg biztosabb. Sok szerencsét nektek
16/f
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:59
Mar ne hari:D de en vok az elso:)
Na mind a kerdesre valaszolva. Szerintem belemehetsz, bar tapasztalatot gyujtesz, de mond el neki h te a fiukat szereted, s nem akarsz tolle tobbet.
ő is 14?
de azért szólj neki, HOGY HETENTE AZÉRT PÁR NARUTO RÉSZT nézzen meg.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:06
Bocsi :P
Én a helyedben túltenném magam az egészen.Lehet hogy most úgy érzed hogy kell néhány csók meg ilyenek, de ha elkezded és élvezed, abból komolyabb is lesz mint néhány csók.
De ugye egyszer mindent ki kell próbálni. :)akárhogy is döntesz ne menj tovább csóknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!