Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Nagyon sajnálom...

Mit tegyek? Nagyon sajnálom szegénykét

Figyelt kérdés
Van 1 cicánk és 1kutyánk.Bérházban lakunk,és a cica az erkélyen van,de egész nap keservesen nyávog,ég ha beenedem is.Úgy sajnálom szegényt,nem jó neki kint,de nem lehet bent,mert rosszalkodik,és a kutya eszi a macskaalmot,meg a cicakakit.Adtam fel hirdetést,de semmi:(
2009. nov. 22. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyik szobába csak a macska legyen a másikba meg csak a kutya és meg van oldva.
2009. nov. 24. 17:01
 12/21 anonim válasza:
Az én cicám sem érezte jól magát panellakásban, mert sima házimacska volt. nagy fájdalmak, kínok között oda kellett adni egy kertesházhoz, nem akartuk, hogy szenvedjen szegény (pedig nem lett volna állatkínzás akkora helyen tartani, csak kertesháztól kaptuk, ott biztos megszokta a nagy helyet). ha találtok neki esetleg helyet, én is csak azt tudom javasolni, hogy adjátok oda valamilyen kertesháznak, hátha egy nénike mondjuk befogadná.
2009. nov. 26. 19:49
 13/21 A kérdező kommentje:

hirdetést is adtam fel,de semmi :(:(

segítsetek lécci!nem rajtam..rajta!mert megérdemli....fáj megválni tőle,de muszály:( senkinek sem kell:(

2009. nov. 27. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincs falusi rokonod/ismerősőd azt talán befogadná?
2009. nov. 27. 22:24
 15/21 A kérdező kommentje:
sajnos nincsen...:(
2009. nov. 28. 12:22
 16/21 A kérdező kommentje:
anya aztmondta hogy tegyük ki az utcára,de ezt enmhagyom!Még ott is jobb lenne szegénynek,denem hagyom azért hogy árva legyen!Hogy tudnám menhelyre beadni?Csak vigyem oda és elveszik vagy mi?
2009. nov. 28. 16:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Vidd el és mondd ,hogy az utcán találtad és talán beveszik.Nincs valami barátnőd aki befodhatná?
2009. nov. 29. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:
befogadhatná?
2009. nov. 29. 09:12
 19/21 A kérdező kommentje:
sajnos nincsen:(
2009. nov. 29. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
De mit rosszalkodik??????????Több barátnőmnek van otthon macskája és lakásban tartják.A macskaalmot meg tedd olyan helyre,hogy akutya ne ehesse.
2009. nov. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!