Lehet hogy tévedett a doki?
Figyelt kérdés
Sántít a cicám a bal hátsó lábára, és elvittük a dokihoz, aki aszonta hogy semmi gáz csak rosszul lépett. De én nem igazán bízok meg benne, mert túl egyszerűen intézte a dolgokat. Másik dokihoz nem visszük mert anya szerint csak túl reagálom a dolgokat...
nagyon furin sántít, úgy mint az öregek szoktak műtét után :(
köszi a válaszokat 12/L
2009. nov. 18. 16:56
1/4 anonim válasza:
hát ha nem múlik el 2 hét után vigyétek el dokihoz mondjad anyukádnak :"D
2/4 A kérdező kommentje:
hát ha nem múlik el akkor mindenképpen visszavisszük... amúgy nem nagyon sántít csak igy még egyik sem sántitott...
2009. nov. 18. 17:04
3/4 anonim válasza:
a doki nem véletlen doki. persze léteznek orvosi hibák, de ha a cicád lába megrándult, akkor simán elbiceghet úgy 1-2 hétig mint egy rokkantnyugdíjas. ezzel semmi baj sincs, ha magától nem gyógyul akkor vidd vissza, maradandó károsodása nem lesz.
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott a cicám ugyan igy sántítani ne félj ez természetes!A cicusod majd megoldja lehet hogy tüske vagy rándulás de szerintem meggyógyul! Jobbulást a cicának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!