Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetseges, hogy ez himlo es...

Lehetseges, hogy ez himlo es a doki tevedett?

Figyelt kérdés

4 napja 1 eves kislanyom egesz teste megtelet piros foltokkal,mintha csalan csipte volna ossze.A doki azt mondta,hogy allergia valamire es irt fel gyogyszert.De azota sem mult el.Reggelre 80%-a elmulik,de egy-ket ora mulva ujra elojon.Az arcan egyre tobb van.Nem viszket neki,jo kedve van,nincs mas baja.

Nekem van egy olyan megerzesem,hogy ez himlo.Lehetseges?

Semmi ujat nem evett.

2010. ápr. 4. 07:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak volt hasonló, azt hittem himlő. Főleg a combján, aztán a hasán, nyakán arcán jöttek ki hatalmas piros foltok, bennük fehér, kicsit púpos pöttyök. Néhány perc múlva eltűntek, és újra előjöttek. A gyereknek kb két héttel előtte kötőhártyagyulladása volt, amit ugy vírus okoz. Hát a "vége" így jött ki a gyereken. Azt mondta a doki, nem tipikus, de előfordul ilyen reakció. Kb 1,5 hétig tartott, nyomtalanul elmúlt. A lányomnak sem viszketett.
2010. ápr. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!