Tegnap a 33 hetes uh-n a doki az írta a papírra, hogy lepényérettsége 1. fok,29 hetesen pedig 2. fok volt. Ez hogy lehet? Az uh tévedett?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 11:34
1/2 anonim válasza:
Ez azert lehetseges, mert a lepeny erettsegenek meghatarozasara nincs altalanos keplet. Ez nagyon relativ dolog. Amit az egyik doki 2-esnek lat, az a masik szerint meg csak egyes, illetve forditva is lehet.
Ugyanaz a doki vizsgalt egyebkent?
Bar ha ugyanaz, meg akkor is lehetseges, hogy egyszer ilyennek latja, azutan olyannak.
Az tuti, hogy fel nem frissul a placenta, itt csak megitelesi kulonbseg miatt lehet elteres.
Egyebkent ilyen a mehszajvizsgalatnal is elofordulhat, mert az sem altalanosan lefektetett, hogy melyik dokinak mi szamit egy ujjnyinak, ket ujjnyinak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen, ugyanaz a doki vizsgált. Meg is ijedtem a múltkor, hogy 29 hetesen már 2. érettségi fokozatú, aztán tegnap csodálkoztam egy nagyot. Gondoltam, hogy hirtelen nem "javult" ekkorát, nem értettem mi lehet az oka, bár sejtettem, hogy "elnézte".
2010. jan. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!